3 ting, du skal have styr på til julefrokosten

Sponsoreret

Det er blevet julefrokosttid, og det betyder, at der er nogle ting, der skal være styr på, inden du bliver helt klar.

Det er blevet tid. Tid til snaps, pakkeleg, sorte kjoler og jakkesæt. Med andre ord er det blevet tid til julefrokoster. Og her kommer en guide til tre ting, du i hvert fald skal have styr på, inden du kan tage til julefrokost.

  1. Kjolen. En julefrokost kræver en kjole, og den skal gerne have en wow-effekt samtidig med at den passer ind i julefrokost-temaet. Gå som udgangspunkt efter en sort kjole. Det går du aldrig helt galt i byen med, fordi sorte kjoler går til alt, og så giver de også mulighed for, at du rigtigt kan give den gas med både makeup, glimmer og smykker.
  2. Skoene. Her har Relaxshoe et helt perfekt bud på italienske støvler, der passer perfekt til en julefrokost. De er klassiske, sorte laksko, de har en hæl, så de er lidt finere end dagligdags sko, og så har de en superfræk detalje i en lille rød kant i toppen, som giver det ekstra. Derudover er de super behagelige at have på, da det er ægte kvalitetssko i læder, der er produceret i Italien.
  3. En gave til pakkeleg. Køb noget, der kan spises. Det går du aldrig galt i byen med. Gerne chokolade. Det kan alle lide.