Autolifte der gør arbejdet lettere

Sponsoreret

Har værkstedet brug for at kunne hæve bilerne? Med autolifte fra AJ Engros kan du let og effektivt hæve bilerne, så du har mulighed for at tilse og reparere biler på alle leder og kanter.

 

Forskellige lifte til bilerne

Hos AJ Engros finder du et stort sortiment af værktøj og reservedele, herunder blandt andet håndværktøj, el-værktøj, haveartikler og metaldrejebænke. Alle produkterne forhandles både til private og erhverv. Blandt det store sortiment finder du også autolifte, der gør det lettere at tilse bilerne, der kommer på værkstedet. Udvalget indeholder lifte, der på forskellig vis løfter bilerne. Eksempelvis kan du få klargøringslifte, søjlelifte, saxelifte og kørebanelifte. Førstnævnte er til en hurtig klargøring, der hurtigt og problemfrit løfter bilen. En søjlelift er et super redskab, hvor du let justerer, hvilken højde bilen skal være i, så du kan komme til at gennemgå og eventuelt reparere. Det særlige ved saxeliften er, at den ikke fylder meget, når den ikke er i brug og dermed sænket.

 

Ekstra reservedele

Skulle der mod al forventning ske en skade på dele af autoliften, har AJ Engros et stort udvalg af reservedele. Du kan blandt andet finde gummiklodser eller hjul til klargøringslift. Er det ikke en bil, men derimod en motorcykel, der skal have et kig, er der også et udvalg af MC lifte. Mulighederne er altså mange, så uanset hvad du mangler til værkstedet for at kunne reparere biler, så tag et kig hos AJ Engros.