Borde til din altan

Sponsoreret

Find dit nye bord til altanen, der passer til din personlige stil. Hos Altanbutikken har de et stort sortiment, hvor der er rigtig mange flotte borde, der passer til de forskellige altan-typer. 

Altanborde skal ofte ikke fylde for meget, fordi pladsen på altan ofte ikke er ret stor. Det kan derfor godt betale sig at kigge efter et bord, der passer til din altan. Altanborde kan både fås til at hænge på gelænderet eller til at stå på jorden. Der er mange muligheder, det gælder bare om at udforske dem. Det kan også godt betale sig at kigge efter et altanbord, der kan klappes sammen, hvis det ikke bliver brugt. Det kan man også finde lige her hos Altanbutikken: https://www.altanbutikken.dk/shop/28-borde/.

 

Bordene kan fås i mange forskellige variationer, og har mange formålene. Man kan blandt andet finde borde, der kan fungere som et mini-ude-køkken eller borde, der også fungerer som et tørrestativ, som set på billedet ovenover. Bordene fås både i teak træ, aluminium, stål og cement. De kan derfor passe både til den indvendige indretning og resten af altanens indretning. Bordene er i god kvalitet og er meget æstetisk smukke at se på. Ved at investere i et godt bord til altanen, så er du sikret et bord, der kan holde til al slags vejr og som ikke blæser væk.