Dansk Træmel laver træpiller og røgprodukter til minkproduktion og hestestrøelse

Sponsoreret

Produkter fra Dansk Træmel bruges til dansk og udenlandsk produktion af mink samt til pasning af heste. Virksomheden er afgørende for mink-, landbrugs- og levnedsmiddelbranchen, når det gælder træmel- og røgsmuldningsprodukter.

Hos Dansk Træmel skaber man træmel- og røgsmuldningsprodukter, som gør det muligt at effektivisere mink-, landbrugs- og levnedsmiddelbranchen. Produkterne kan miljømæssigt bruges til mange forskellige formål. Produkter fra Dansk Træmel bruges primært i forbindelse med minkbranchens pelsning og garvning af skind og som hestestrøelse, men også fødevarebranchens røgning af fisk, kød og pølser står på ordrelisten.

Det er ved disse produktionsformål, at Dansk Træmel har sin primære funktion, men over tid bliver virksomhedens produkter og produktionsprocesser udvidet, så Dansk Træmel først og fremmest hele tiden bliver en større del af mink-, landbrugs- og levnedsmiddelbranchen, men også udvider sin indflydelse på diverse brancher.

Selvom produkterne fra Dansk Træmel primært bliver solgt til de skandinaviske lande, så er virksomheden international, da eksporten også foregår til lande som Kina, USA og Tyskland. De sidste mange års fokus på international handel mellem verdens lande har i denne forbindelse været en stor fordel for Dansk Træmel, da særligt lande inden for EU gør brug af træmel og andre produkter fra den danske virksomhed.

Hos Dansk Træmel er fokus i høj grad at undgå spild af naturens ressourcer og samtidigt at sikre en produktion af ensartet kvalitet. Disse mål har altid være i centrum for virksomheden, hvorfor Dansk Træmel er førende på området trods en etablering allerede i 1994. Læs mere her om Dansk Træmels produkter og øvrige produktionsprocesser inden for blandt andet minkproduktion og hestestrøelse.