Danske møbeldesigns går som varmt brød

Sponsoreret

I Danmark har vi en stolt tradition for godt og elegant håndværk. Det er en tradition, som vi beundres for ude i verden. Hos Carl Hansen & Søn har passionen for klassisk, dansk møbeldesign udviklet sig gennem generationer. 

Når man får øje på et møbel, man ikke kan slippe synet af, så ved man, at der er tale om en designklassiker. I hjem hvor sådanne møbler står, emmer rummene af elegance og detaljer. Er det kvaliteten eller enkeltheden der tiltrækker os? Det er ikke til at vide, men én ting er sikkert, og det er, at møbeldesigns kan være guf for øjnene – og tilmed være funktionelle møbler i et hverdagshjem.

Udenlandsk beundring

Vi kender alle sammen navnene på kendte, danske møbeldesignere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Frits Henningsen for blot at nævne nogle enkelte. Fælles for dem er, at de har skabt unikke møbler i et enkelt og elegant design. Det er ikke bare i Danmark, at dansk møbeldesign er et hit. På verdensplan er ”Danish Modern” et udtryk for en smuk og funktionel stil, der får udenlandske forbrugere til at beundre de danske designs. Vores tradition for håndværk kan vi være stolte af som danskere.

 

Det er netop det gode håndværk og den skandinaviske æstetik, der kendetegner sådanne møbler. Carl Hansen & Søn er den førende danske designvirksomhed, der producerer møbelklassikere i et smukt og markant håndværksarbejde, hvor der kræses for enhver detalje. Virksomheden ved, hvad de taler om, for siden 1908 har Carl Hansen & Søn skabt historie. I 3 generationer har passionen for klassisk håndværk levet og udviklet sig.