Dit teknik- og el firma i over hundrede år

Sponsoreret

Hvis du ønsker erhvervstelefoni fra et firma, der i over hundrede år har haft erfaring med data og el installationer, så er Lund & Erichsen måske dit nye firma, der kan hjælpe dig i gang med en komplet løsning for erhvervstelefoni?

Flexfone er fremtidens erhvervstelefoni til din virksomhed. Det binder dine medarbejdere sammen på tværs af lokationer, hvilket betyder, at I altid kan have et overblik over hele medarbejderflokken. Flexfoneer nemlig en cloud telefoniløsning, som betyder, at alle dine telefoniløsninger bliver samlet. Det er både simpelt og praktisk, når man arbejder i en større eller mindre virksomhed.

Flexfone behandler al trafikken både ind og ud af i din virksomhed, og det hele foregår gennem den allerede aktuelle internetforbindelse. Desuden er det også muligt at få både et privat nummer og et arbejdsnummer såvel som et fastnetnummer, der er tilknyttet det samme abonnement til den selv samme pris. Det er både overskueligt og simpelt!

Så hvorfor ikke følge med tiden og få din telefoniløsning med på ”wifi-bølgen? Med flexfone giver du dit firma en bedre og mere bærbar funktionalitet. Derudover samler det dine medarbejdere. Det er den rene win-win for både dig og hele medarbejderstaben!