En sjov klatreoplevelse i smukke naturomgivelser

Sponsoreret

Klatring i Frederiksdal Klatrepark i København er en oplevelse, du ikke vil fortryde. Med forskellige højder og sværhedsgrader kan alle være med, så tag bare familie, venner og kolleger under armen til en sjov og udfordrende dag i skoven.

Sikkerheden er i top

I Frederiksdal Klatrepark skal du ikke bekymre dig om sikkerheden, men bare nyde en sjov oplevelse. Til at starte med bliver klædt på med hjelm og klatresele, der efterfølgende spændes fast på en sikkerhedswire, der løber hele vejen gennem banerne. En karabin sørger for, at du 100 procent sidder fast på wiren, og du kan trygt stole på, at den generelle sikkerhed i parken er helt i top. Er du over 135 cm høj og vejer under 120 kg kan du være med, så inviter bare hele familien med til en sjov dag. Foruden klatreparken finder du også kiosk og bålplads, og så er parken en del af Frederiksdal Skovdistrikt, så der er rig mulighed for at hygge i smukke omgivelser.

Forskellige niveauer

I parken er der fire forskellige baner, og højderne spænder fra 3 til 16 meter, så du kommer langt op i træerne. Det kan lyde af meget, men de forskellige udfordringer kræver ikke en særlig kondition, men mere en god balance og mentalitet. Inden turen starter rigtigt, bliver du instrueret på en prøvebane, så du har styr på teknikkerne, og kan føle dig tryg på de efterfølgende baner. Herefter følger en grøn, blå og rød bane, der stiger i sværhedsgrad i nævnte rækkefølge. Uanset niveau er du garanteret en uforglemmelig oplevelsen i klatreparken.