Gennemrenovering af din motor

Sponsoreret

Hvis du længe har gået og tænkt på, at din motor trænger til lidt kærlighed i form af en total renovering, så er det nu, du skal læse med! For her og nu på Bremsegården i Brabrand er det muligt at få motoren så god som ny!

Med en motorrenovering forlænger man livet på sit køretøj eller sin maskine. På samme tid mindsker det også masser af unødig støj og andre lyde eller vibrationer, som motoren måtte have. En motorrenovering kan på alle mulige måder betale sig. Samtidig med, at dit køretøj bliver så god, som ny, så slipper du også for i tide og utide at skulle sende bilen til mekaniker eller maskinen til reparation. Spontane mekanikerregninger er dyre, så hvorfor egentlig ikke sende motoren til renovering her og nu?

En motorrenovering gør det muligt at gendanne motoren til dens oprindelige tolerancer. Det er faktisk muligt at genskabe motorer med et effekttab på op til 50 % til dens oprindelige præstationer fra ny. Så det er altså muligt for dig at få motoren tilbage til udgangspunktet, som dengang da du købte den. En motorrenovering kan på alle måder betale sig.

På værkstedet, Bremsegården i Brabrand, er der ikke dén motor, der ikke kan komme under fagpersonalets kyndige hænder. Her foretages renoveringer af alle typer af benzin- og dieselmotorer. Motorer til forskellige brancher som for eksempel entreprenørbranchen er også en mulighed at renovere her. Derudover er renovering af landbrugsmaskiner og lastbiler også muligt for dig at få gjort. Så om du hører til et firma, der trænger til at få repareret nogle motorer eller en privatperson, der skal have sin bil godt kørende igen, så tag et smut forbi Bremsegården i Brabrand. På Bremsegården er du garanteret en reparation, der bliver udført i højeste kvalitet. Du kan faktisk ikke få det meget bedre!