Guide: Her er de ideelle bukser til kvinder i det danske forår

Sponsoreret

De fleste kvinder kan nok nikke genkendende til, at et par stramme jeans ikke er den bedste slags bukser at have på, når temperaturerne stiger og solen skinner.  

 

Dansk forår er skønt. Men når mange danske kvinder om vinteren pakker sig ind i tykke striktrøjer og kompakte slim fit jeans, fordi temperaturerne er kolde, skal der naturligvis også være plads til tøj i garderoben, som passer til de varmere måneder. 

 

Her kommer højtaljede vintage bukser ind i billedet. Costume skrev tidligere i april, at de højtaljede bukser er ideelle til det danske forår, og det forstår man godt. Højtaljede vintage-inspirerede bukser har ifølge Costume været en del af modebilledet længe, og det ser på ingen måde ud til, at tendensen er på vej væk foreløbig.  

 

Fordelene ved højtaljede vintage bukser er, at de er super behagelige at have på, og de dækker hvad de skal uden at være for stramme. På den måde kan du klæde dig i et par smarte bukser, uden at de varme temperaturer giver svedmærker, som det ellers kan være tilfældet, når du har stramme jeans på. 

 

Højtaljede vintage bukser fås i flere forskellige farver og former.