Har du en kærlighed til damesko med et retro-look?

Sponsoreret

Wonders laver retro-sko til dig, der gerne vil have noget andet end de almindelige sneaks, som alle går rundt i. Hos Juul-sko finder du et stort udvalg af forskellige sko i bedste retro-stil.

Det er ikke nogen hemmelighed, at damesko med et retro-look er ekstremt populært. Det spanske mærke Wonders har lavet et stort udvalg af forskellige sko i forskellige stile, og de laver blandt andet mange forskellige laksko, ruskindssko og lignende i ægte retro-stil

Wonders er et spansk mærke, og deres slogan er “made with love”. Og det især også noget af det, du kan mærke, når du står med produktet i hånden og selvfølgelig ikke mindst, når du får skoen på foden. De er meget unikke både kvalitetsmæssigt og pasformsmæssigt. Men noget af det, der også er særligt for Wonders og som gør mærket ret unikt, det er, at man som indkøber selv kan bestemme, hvilket skind der skal bruges, om det skal være kroko, nubuck, glat skind eller lak, og derfor vil skoene tage sig forskelligt ud hos de forskellige sælgere.

Du finder alt fra fede og anderledes stiletter i alle slags farver til de mere klassiske laksko eller ruskindssko, inspireret fra en anden tid end i dag. Så kig forbi Juul-sko og shop dine Wonders sko.