Kendt fra YouTube: Segboards bliver bedre og bedre

22 mar, 2018

Sponsoreret

Sponsoreret

I de seneste år har mange kendisser vist sig frem på segboards, når de har lagt videoer på internettet. Men de seje transportmidler, der også bruges som avanceret legetøj, er blevet tilgængelige for andre end YouTubere, og derfor bliver segboards hele tiden udviklet, så de kan mere og mere, samtidig med de bliver bedre og bedre.

Store stjerner fra hele verden har taget segboardet til sig. Kendte musikikoner som Wiz Khalifa kan findes på digitale platforme såsom YouTube, hvor de hygger sig på de seje segboards.

Naturligvis har dillen bredt sig til flere lande i hele verden, og derfor er det også muligt at lege og køre på segboards i Danmark.

For et par år siden opstod der en række uheldige og farlige situationer, hvor segboards gik i brand, og derfor fik den nye dille også myndighedernes opmærksomhed. Heldigvis er der kommet en række sikkerhedsforanstaltninger, som er med til at sikre en god oplevelse, når man bruger sit segboard, men også fra politisk side har man haft fokus på de små boards.

Midt i december 2017 skrev TV2, at Folketinget havde vedtaget, at segboards er lovlige at køre på i Danmark, så længe de ikke overskrider hastigheder på over 20 kilometer i timen.

Udover at kunne køre, kan segboards nu også fås med indbygget lys samt bluetooth, så du kan høre musik, mens du suser afsted. Du kan se nogle af de helt nye segboard modeller hos blandt andet Funboards.dk.

Related Posts

Få en god seng i høj kvalitet

Få en god seng i høj kvalitet

Går du og kigger efter en ny seng? Hos Sengefabrikken.dk kan du finde et stort udvalg af senge, som alle er fremstillet i høj kvalitet. Hvis du går rundt og ser dig om efter en ny seng, så er Sengefabrikken.dk det helt rigtige sted at starte med at lede. Her finder du...

Professionel hjælp til indretning af hotelmiljøer

Professionel hjælp til indretning af hotelmiljøer

Det er ingen hemmelighed, at indretningen er et af de mest centrale aspekter, når det kommer til et hotel. Mange hoteller ser dog ikke nok ud over det æstetiske aspekt af indretning og mangler en anden faktor, der er lige så vigtig - nemlig funktionalitet. Det er en...

Se det populære tøj fra Dondup

Se det populære tøj fra Dondup

Kender du det populære brand Dondup? Hvis ja, ved du sikkert allerede, at det er lig med høj kvalitet, og at det følger tendenserne inden for modeverdenen. Mangler du nyt tøj? Se mere her og gå på opdagelse i det store udvalg. Italiensk kvalitetstøj Er det svært at...