Kendt fra YouTube: Segboards bliver bedre og bedre

Sponsoreret

I de seneste år har mange kendisser vist sig frem på segboards, når de har lagt videoer på internettet. Men de seje transportmidler, der også bruges som avanceret legetøj, er blevet tilgængelige for andre end YouTubere, og derfor bliver segboards hele tiden udviklet, så de kan mere og mere, samtidig med de bliver bedre og bedre.

Store stjerner fra hele verden har taget segboardet til sig. Kendte musikikoner som Wiz Khalifa kan findes på digitale platforme såsom YouTube, hvor de hygger sig på de seje segboards.

Naturligvis har dillen bredt sig til flere lande i hele verden, og derfor er det også muligt at lege og køre på segboards i Danmark.

For et par år siden opstod der en række uheldige og farlige situationer, hvor segboards gik i brand, og derfor fik den nye dille også myndighedernes opmærksomhed. Heldigvis er der kommet en række sikkerhedsforanstaltninger, som er med til at sikre en god oplevelse, når man bruger sit segboard, men også fra politisk side har man haft fokus på de små boards.

Midt i december 2017 skrev TV2, at Folketinget havde vedtaget, at segboards er lovlige at køre på i Danmark, så længe de ikke overskrider hastigheder på over 20 kilometer i timen.

Udover at kunne køre, kan segboards nu også fås med indbygget lys samt bluetooth, så du kan høre musik, mens du suser afsted. Du kan se nogle af de helt nye segboard modeller hos blandt andet Funboards.dk.