Klar til karneval!

Sponsoreret

Et karneval er en stor udklædningsfest. Alle de personer der går med i et karnevalsoptog er udklædte og iført et karnevalskostume. Det er uanset om det er et karneval med professionelle sambadansere eller om det er et karneval med let berusede danskere. Begge typer karneval er sjove og kræver udklædning i mere eller mindre grad.

 

Karnevalskostumer fra Gag & Gimmick er meget populære i tiden op til de store karnevaller. Gag og Gimmick er stolte at kunne levere en stor del af alle de udklædninger, der bliver brugt til forskellige karnevaller. Ét af disse karnevaller er Aalborg karneval, som foregår én gang hvert år i maj måned. Til denne type karneval har du typisk brug for et bred udvalg af kostumer til karneval. Når der er et tema kan det heldigvis tolkes meget bredt, men det er generelt ikke særlig svært at finde karnevalskostumer, der passer til det offentliggjorte tema.

 

Sjove karnevalskostumer giver en god fest da det kostume til karneval som man har valgt er et alle tiders samtaleemne. Det vil overraske dig, hvor mange karneval kostumer der passer godt sammen. Har du eksempelvis nogensinde været udklædt som hund og lige pludselig fandt du én udklædt som kat? Eller en prinsesse der findes sin prins? Det kan endda være at du møder én med den samme smølfe-udklædning som dig selv. Og så kan I jo følges ad. Uanset hvem du følges med, så finder du her nemt dit næste kostume til karneval på gag.dk.