Luftventil i italiensk kvalitet

1 jan, 2019

Sponsoreret

Sponsoreret

JO Hydraulics tilbyder aktuelt elleve forskellige luftventiler og luft kontakter fra italienske OMFB (Officina Meccanica Fratelli Bianchi) Hydraulic Components, der har eksisteret siden 1950.

JO Hydraulics har et bredt udvalg af hydrauliske kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og tilbyder professionel service og kort leveringstid. Ordrer afsendes fra dag til dag, hvis du kan bruge de luftventiler der allerede er på lager i Skanderborg.

Professionel rådgivning og dag til dag-levering fra stort lager i Skanderborg

Udvalget af luftventiler og luft kontakter er fra den italienske producent OMFB.

JO Hydraulics er grundlagt af Jens Arne Ovesen på opfordringer fra velrenommerede italienske producenter, der ønskede, at JO Hydraulics skulle repræsentere deres virksomheder i Danmark og forhandle deres produkter på det danske marked. Blandt de mange virksomheder som JO Hydraulics A/S repræsenterer findes udover OMFB som leverer luftventiler og luft kontakter bl.a. Gardini Technik, Mapro Hydraulic Movement, AEX, salami, C.F.R, Fox, Saip, VBR Hydraulics, Meta hydraulic, Gemels industrial valves, EuroMat, Officina Giardina, MiniPress, Berma, bart, Hydro Leduc, intermot, VIME, Dinamic Oil og mange flere. JO Hydraulics forhandler produkter fra over 30 producenter og øger hele tiden sit produktsortiment.

JO Hydraulics er kåret som Gazelle-virksomhed (2015, 2016 og 2017), og ifølge grundlæggeren er det virksomhedens stærke bånd til kunder og forhandlere der har banet vejen frem.

JO Hydraulics salgs- og teknik/ingeniørteam er erfarne medarbejdere der vejleder om både standardkomponenter, og som også kan rådgive dig ift. et specifict projekt med behov for hydraulikløsninger. Priser på luftventil på JO Hydraulics’ hjemmeside er oplyst excl. moms.

Related Posts

Sådan bygger du din egen terrasse

Sådan bygger du din egen terrasse

En terrasse er mange boligejeres store drøm, og måske behøver det ikke at blive ved drømmen. Det er faktisk ret simpelt at bygge sin egen terrasse. Du skal blot følge nogle få enkle trin, og så kan du snart nyde solen på din egen private terrasse.   Træ eller...

Klæd dit barn ud på bedste vis

Klæd dit barn ud på bedste vis

For mange børn er det en fest, når det er tid til at klæde sig ud. Det er sjovt at blive til en anden specielt, hvis kostumet er fuldendt ned til den mindste detalje. Ikke nok med at dit barn kan gå stolt afsted til enten fastelavn, halloween eller en udklædningsfest,...

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...