Mangler du nogen, der kan lave totalentreprise?

15 apr, 2019

Sponsoreret

Sponsoreret

Hvis du mangler et solidt entreprenørfirma til at varetage det byggeprojekt, du er ved at sætte i værk, så er K.G. Hansen en pålidelig virksomhed, der kan tilbyde totalentreprise.

Når man vælger totalentreprise, så indeholder det alt i hele byggeprocessen lige fra de økonomiske rammer til styring af underleverandører, entreprenører, møder om byggeriet og i det hele taget alle vigtige aspekter i ethvert byggeprojekt. K.G. Hansen varetager hele byggeprocessen. Det er en virksomhed med over 100 års erfaring og 160 medarbejdere, der har en bundsolid og jysk mentalitet om, at det, man afleverer, skal være ordentligt. Det forudsætter stor professionalisme at tilbyde en ordentlig totalentreprise, og det kræver altså de rigtige og nødvendige kompetencer og fagligheder i samme hus, hvilket K.G. Hansen har fået opbygget gennem tiden.

Karl Gustav Hansen startede entreprenørvirksomheden tilbage i 1910 og siden har den vokset sig større og større. K.G. Hansen er især stolte af deres håndværksmæssige fagligheder og i hele virksomheden er både håndværkere og projektledere konstant i et tæt samarbejde, hvilket sikrer professionalisme og den kortest mulige afstand mellem planlægning og udførelse af byggeprojekter.

Det er en tillidssag, når du skal vælge samarbejdspartner til totalentrepriser, og pris, kvalitet og afleveringstidspunkt er afgørende for et vellykket samarbejde.

Hvis du vælger K.G. Hansen til at lave totalentreprise til dit projekt i Aarhus, får du vores garanti for, at de vil arbejde ordentligt, respektfuldt, ansvarsbevidst, troværdigt og med højeste faglighed under hele byggeprojektet, så du ikke skal bekymre dig om hverken økonomi eller praktiske spørgsmål under forløbet.

 

Related Posts

Få en god seng i høj kvalitet

Få en god seng i høj kvalitet

Går du og kigger efter en ny seng? Hos Sengefabrikken.dk kan du finde et stort udvalg af senge, som alle er fremstillet i høj kvalitet. Hvis du går rundt og ser dig om efter en ny seng, så er Sengefabrikken.dk det helt rigtige sted at starte med at lede. Her finder du...

Professionel hjælp til indretning af hotelmiljøer

Professionel hjælp til indretning af hotelmiljøer

Det er ingen hemmelighed, at indretningen er et af de mest centrale aspekter, når det kommer til et hotel. Mange hoteller ser dog ikke nok ud over det æstetiske aspekt af indretning og mangler en anden faktor, der er lige så vigtig - nemlig funktionalitet. Det er en...

Se det populære tøj fra Dondup

Se det populære tøj fra Dondup

Kender du det populære brand Dondup? Hvis ja, ved du sikkert allerede, at det er lig med høj kvalitet, og at det følger tendenserne inden for modeverdenen. Mangler du nyt tøj? Se mere her og gå på opdagelse i det store udvalg. Italiensk kvalitetstøj Er det svært at...