Mangler du nogle mapper til dine dokumenter?

Sponsoreret

Der er ikke noget bedre end at have orden i sine dokumenter. Det kan du få hos HJ Kontorcenter, der har et stort udvalg af forskellige dokumentmapper.

Dokumentmapper er gode til opbevaring eller transport af papirer, da de lavet af hårde materialer, der beskytter dokumenterne hele vejen rundt. Derudover er mapperne tynde, hvilket gør, at de ikke fylder ret meget, sådan at du sagtens kan have en masse mapper stående ved siden af hinanden på en reol eller hylde.

Hos HJ Kontorcenter finder du et stort udvalg af både dokumentmapper med eller uden lukning, og de findes både i plastik og karton. HJ Kontorcenter går op i at passe på miljøet, og derfor vil de anbefale deres Elba Touareg samlemappe, der er produceret i genanvendeligt karton.

Det genanvendelige karton har en høj kvalitet. Indvendigt har mappen 3 klapper, der sørger for, at indholdet skånes hele vejen rundt, og dermed undgår du bukkede hjørner på dine dokumenter. Mappen er holdt i en naturlig træfarve, og den lukkes nemt med elastik om to hjørner. På forsiden er der en label, hvor du kan navngive mappen. Dens naturlige look gør også, at du sagtens kan have den til at stå fremme, da den fremstår meget neutral.

Så hvis du kunne tænke dig at få styr på dine dokumenter, og samtidig gøre det med omtanke for miljøet, så er dokumentmapperne fra HJ Kontorcenter en rigtig god ide. De fås til en meget fordelagtig pris, så du sagtens kan bestille mere end én, hvis det er det, du har brug for.