Ny trendsættende sportskollektion til mænd

Sponsoreret

Halo by Newline er et af de danske bud på en sportskollektion, der er meget mere end bare sportstøj.

 

Vi skal tilbage til 1981, hvor det danske modebrand, Newline blev grundlagt. Den tidligere jægersoldat Helge Petersen har siden formået at putte sin militær- og atletiske viden ind i de mange tøjkollektioner, der er kommet på markedet de seneste årtier. Med Newlines seneste kollektion, Halo by Newline er der tydlige tråde tilbage til militæret med det stærke army look, der er gennemgående for kollektionen.

 

Hos packyard.dk er det muligt at få fingrene i kollektionen, der inkluderer shorts, løbetights, sweatpants, hoodies og meget mere. Find nyt tøj her. Tøjet og tilbehøret er en blanding af highstreet drengecharme og en tur i det lokale fitnesscenter. Mange af stykkerne kan bruges både til hverdag og sport, da det på én gang er moderigtigt og funktionelt.

 

Overtøj

En stor del af Halo er også dedikeret til overtøj, såsom en parkajakke i militærstil, der er oversized med to store lommer foran. Der er også windbreakerjakken i sort og rød, der har kollektionens navn skrevet foran i militærstil. Også den sorte vinterstøvle er stærkt inspireret af Forsvarets militærstøvler, der gør den god til en lang vandretur eller måske til en overnatning ude i skoven.

 

Uanset hvad du er til, så er der tøj og tilbehør til alle årstider og til de fleste begivenheder, du får brug for at klæde dig på til.