Special-byggede plankeborde

Sponsoreret

Den danske virksomhed Mann Design  fremstiller flotte og moderne plankeborde, der emmer af god kvalitet. Bordene er specialfremstillet og kan derfor laves efter dine ønsker og behov. 

Plankeborde er utrolig moderne og har derfor fundet vejen til mange danske hjem. Plankeborde kan fås i mange størrelser, variationer og udseender, så selvom det er populært at have et plankebord som spisebord, så behøver bordet ikke at være magen til alle andre. Plankebordet er med til at give hjemmet et naturligt, nordisk element, som giver en flot virkning i hjemmet. Bordet kan nemt passe ind i den nuværende indretning, og er et design element i sig selv. Bordene er med til at gøre hjemmet individuelt og specielt.

Mann Design er en dansk virksomhed, der fremstiller flotte håndlavede plankeborde. De har fokus på den gode kvalitet og fremstiller ikke to borde, der er ens. Det betyder, at kunderne er sikret et special-bygget plankebord, der kan laves efter de forskellige ønsker. Bordene kan fremstilles i mange forskellige træsorter og kan derfor tilpasses din indretning. Mann Design tilbyder sine kunder at komme forbi virksomheden, så de kan tage en snak om bordets udformning og man har mulighed for at finde inspiration i deres showroom i Islev.