Uret som en tidsløs investering

Sponsoreret

Det rigtige ur kan være en rigtig god investering med tiden. Uret har desværre mistet sin monopol, men kan stadig være en tidsløs investering, hvis man vælger det rigtige. 

Det traditionelle mekaniske ur har for længst mistet sit monopol som tidsviser, men som pyntegenstand og nu også investerings objekt har det stadig høj værdi for mange forbrugere. I stedet for at købe en aktie, som man ikke har værdi af, når den ligger i banken, så kan man investere i en genstand, som man også kan få gavn af, mens man tjener penge på det.

Det skal dog understreges at denne investering skal være velovervejet, da det tager mange kræfter at finde det rigtige ur, som er værd at investere i. Her har flere eksperter gennem tiden ytret sig om, at Rolex ure er et sikkert valg. Her viser markedet, at mærkets klassiske modeller er stødt meget i værdi.

En investering i ure kræver, præcis som aktiespekulation, at man laver en seriøs analyse af markedet og de forskellige ur fabrikanter. Ved uret har modellen og produktionsår en betydning for urets værdi, ligesom vedligehold og bevarelse af originale certifikater og bokse er vigtig for den fremtidige prisudvikling. Men når det hele er analyseret, så er der et marked for ur entusiaster, der bruger rigtig mange penge på også at købe brugte ure, der er i god kvalitet. Læs mere om uret som investering på Business.dk.