Har du brug for læsebriller?

13 sep, 2021

Sponsoreret

Sponsoreret

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller!

Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for læsebriller, er der her nogle tegn:

  • Det er svært for dig at læse ord med småt.
  • Teksten i en bog ser sløret ud, medmindre du holder den længere væk.
  • Dine øjne gør ondt, når du læser.
  • Du får generelt hovedpine, når du læser.

Lyder dette bekendt, er læsebriller et must have for dig!

Sådan vælger du den rette styrke

Har du før set en udstilling af briller, ved du, at der er en masse plusser, minusser og tal, men det er slet ikke så uoverskueligt, som man kunne tro.

Værdiladningen i dine briller handler om, hvorvidt du er langsynet eller nærsynet. Har du problemer med at se objekter tæt på klart, er du langsynet og bør vælge en styrke med plus. Er dit problem dog at se objekter langt fra dig, er du nærsynet og bør vælge en styrke med minus.

Tallet i din styrke drejer sig om, hvor godt du ser. Er din styrke 0, ser du godt, men jo længere fra 0 du kommer, jo dårligere ser du.

Du finder den rette styrke for dig ved at prøve et par læsebriller og se, hvad der fungerer bedst. Hold en bog ca. 35-40 cm fra dit ansigt, og se hvorvidt læsebrillerne gør læsningen nemmere.

Husk at du kan have brug for forskellige styrker. Du kan derfor have brug for et par læsebriller til at læse nært såsom i en bog, men skulle bruge et andet par med en anderledes styrke til at læse i en lidt længere distance som ved computeren.

Læsebriller med lækkert design

Vi vil alle sammen gerne kunne se godt, men hvem vil ikke også se godt ud samtidig? Hos HART & HOLM finder du læsebriller med smukke og detaljerede stel, så dine nye læsebriller ikke blot er praktiske, men også på mode. Forkæl dig selv med dansk design, og køb læsebriller online.

Related Posts

Hold rynker og appelsinhud på afstand med kollagen

Hold rynker og appelsinhud på afstand med kollagen

Bruger du meget tid på at holde dig i en god fysisk form, så er tiden måske også kommet til at tænke lidt på det ydre, for eksempel på din hud? Ved hjælp af kollagen kan du i høj grad supplere dine daglige skønhedsrutiner og på den måde holde fine linjer, appelsinhud...

Er du blevet træt af at ryge?

Er du blevet træt af at ryge?

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med en smart elektronisk cigaret, som i stigende grad, bliver en mere og mere populær måde at ryge på. De smarte e-cigaretter består typisk af tre forskellige dele; en væskebeholder, en coil og et lille batteri....

Få glæde af eksklusive Mercedes

Få glæde af eksklusive Mercedes

Når du ser en Mercedes drøne forbi, hvad tænker du så? Mange forbinder Mercedes med eksklusivitet, og mens nogle ejer en af de populære biler, må andre nøjes med at drømme om dem. I stedet for at eje kan du mærke følelsen af bilen ved Mercedes privatleasing. ...