Sådan bygger du din egen terrasse

21 nov, 2022

Sponsoreret

Sponsoreret

En terrasse er mange boligejeres store drøm, og måske behøver det ikke at blive ved drømmen. Det er faktisk ret simpelt at bygge sin egen terrasse. Du skal blot følge nogle få enkle trin, og så kan du snart nyde solen på din egen private terrasse.

 

Træ eller sten

Når du bygger en terrasse, er de mest populære materialer udendørsfliser og træplader. Hvilke du vælger, er i høj grad et spørgsmål om personlig præference, men det er værd at tænke på holdbarheden.

Stenfliser holder nemlig i mange flere år end træplader. Det er især værd at tænke over, hvis du har i sinde at sælge huset. Her vil køber ikke overtage dit rådne byggeprojekt.

 

Hvor skal terrassen stå?

Først og fremmest skal du finde det perfekte sted at bygge din terrasse. Husk at tage højde for, hvor meget sol og skygge der er på det pågældende sted. Du skal også være sikker på, at der er god plads til at bygge din terrasse, så den ikke bliver for lille.

Når du har fundet det perfekte sted, skal du begynde at udgrave. Du skal grave et dybt hul, så din terrasse kan stå solidt fast. Husk at lægge et lag af dræn i bunden af hullet, så vandet kan løbe væk fra terrassen. Når du har gravet hullet, skal du sætte de første udendørsfliser ned.

Du skal sikre dig, at der er god afstand mellem fliserne, så de ikke bliver for tætte på hinanden. Herefter skal du fortsætte med at sætte flere fliser ned, indtil terrassen er færdig. Når terrassen er færdig, skal du sørge for at behandle fliserne vedvarende, så der ikke danner sig alger på toppen.

Herefter er din terrasse klar til brug, og du kan nyde solen på den i fulde drag.

Related Posts

Klæd dit barn ud på bedste vis

Klæd dit barn ud på bedste vis

For mange børn er det en fest, når det er tid til at klæde sig ud. Det er sjovt at blive til en anden specielt, hvis kostumet er fuldendt ned til den mindste detalje. Ikke nok med at dit barn kan gå stolt afsted til enten fastelavn, halloween eller en udklædningsfest,...

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...

Hold rynker og appelsinhud på afstand med kollagen

Hold rynker og appelsinhud på afstand med kollagen

Bruger du meget tid på at holde dig i en god fysisk form, så er tiden måske også kommet til at tænke lidt på det ydre, for eksempel på din hud? Ved hjælp af kollagen kan du i høj grad supplere dine daglige skønhedsrutiner og på den måde holde fine linjer, appelsinhud...