4 vigtige til ting campingferien

30 maj, 2018

Sponsoreret

Sponsoreret

Skal du på ferie i campingvogn, men har aldrig prøvet det før? Det kan godt være en stor mundfuld at finde ud af, hvad du skal have med, og hvad du ikke skal have med. Vi har samlet de fire vigtigste ting til din campingferie. Og vi går selvfølgelig ud fra, at du allerede har campingvognen.

En generator er enormt god at have med i campingvognen. Så er du altid sikker på, at der er strøm til lys og opladning af elektriske apparater. Vi anbefaler en digital generator, da den er mest støvsvag og samtidig ikke har for støre udsving i strømmen. Derfor er den optimal til elektriske apparater som fjernsyn og computere.

Transportabel grill
En transportabel grill er et hit til enhver campingtur. Den er nem at have med og perfekt til de varme sommeraftner. Husk grillkul og optændingsbriketter.

GPS og kort
Alle smartphones har i dag indbygget GPS, men mange af dem har ikke håndfri betjening. Derfor er en rigtig GPS en god ide, så du kan finde vej og køre på samme tid.

Lommelygte
Hvis du skal finde rundt i campingvognen om natten er en lommelygte et must. En god ide er at købe en dynamolygte der kan lades op med håndsving.

Related Posts

Sådan bygger du din egen terrasse

Sådan bygger du din egen terrasse

En terrasse er mange boligejeres store drøm, og måske behøver det ikke at blive ved drømmen. Det er faktisk ret simpelt at bygge sin egen terrasse. Du skal blot følge nogle få enkle trin, og så kan du snart nyde solen på din egen private terrasse.   Træ eller...

Klæd dit barn ud på bedste vis

Klæd dit barn ud på bedste vis

For mange børn er det en fest, når det er tid til at klæde sig ud. Det er sjovt at blive til en anden specielt, hvis kostumet er fuldendt ned til den mindste detalje. Ikke nok med at dit barn kan gå stolt afsted til enten fastelavn, halloween eller en udklædningsfest,...

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...