4 vigtige til ting campingferien

Sponsoreret

Skal du på ferie i campingvogn, men har aldrig prøvet det før? Det kan godt være en stor mundfuld at finde ud af, hvad du skal have med, og hvad du ikke skal have med. Vi har samlet de fire vigtigste ting til din campingferie. Og vi går selvfølgelig ud fra, at du allerede har campingvognen.

En generator er enormt god at have med i campingvognen. Så er du altid sikker på, at der er strøm til lys og opladning af elektriske apparater. Vi anbefaler en digital generator, da den er mest støvsvag og samtidig ikke har for støre udsving i strømmen. Derfor er den optimal til elektriske apparater som fjernsyn og computere.

Transportabel grill
En transportabel grill er et hit til enhver campingtur. Den er nem at have med og perfekt til de varme sommeraftner. Husk grillkul og optændingsbriketter.

GPS og kort
Alle smartphones har i dag indbygget GPS, men mange af dem har ikke håndfri betjening. Derfor er en rigtig GPS en god ide, så du kan finde vej og køre på samme tid.

Lommelygte
Hvis du skal finde rundt i campingvognen om natten er en lommelygte et must. En god ide er at købe en dynamolygte der kan lades op med håndsving.