bObles Rullebræt hyldes af fysioterapeuter

Sponsoreret

På et bObles rulletbræt kan man suse af sted, man kan snurre og rulle til man bliver rundtosset – og det er faktisk ikke så tosset for motorikken at blive udfordret på  balancen.

bObles har modtaget international anerkendelse og flere designpriser, men vigtigst af alt er produkterne hyldet af fysioterapeuter fordi de udfordrer og stimulerer børnenes motorik. Med bObles tumlemøbler øges børnene kropsforståelse gennem træning af de grundmotoriske elementer: ligge på maven, rulle, krybe, kravle, stå, gå, hoppe og balancere.

Der er masser af motorisk leg og udfordring i rullebrættet fra bObles. bObles Rullebræt er et tumlebræt, der er lavet i EVA skum, uden farlig kemi (som phthalater og andre blødgøringsmidler).

Legetøj der matcher skandinavisk design

Bag bObles-serien er søstrene Louise og Bolette Blædel, som har skabt et farverigt og fantasifuldt legeunivers, der ikke alene udvikler børnenes motorik, men som også passer ind i stuen og den skandinaviske boligindretning. bObles rullebrættet fås i fire forskellige multifarvede versioner, i grøn, blå, lilla og pink.

Andet legetøj kan virke klodset og rodet i husets almindelige indretning, med det moderne og elegante design i bObles-serien er med til at øge hyggen.

Monito.dk forhandler bObles rullebræt og det øvrige udvalg af tumledyr i serien.

Monito er spansk og betyder ”lille abe”, og udtrykket bruges også om en fræk lille unge. Aben symboliserer nysgerrighed, glæde, mod, frækhed, og så er den bare så umådelig sød at se på – præcis som de søde, nysgerrige og dejlige børn, som ender med at lege med legetøjet.

Monito startede i 2007 på hobbyplan og i 2009 startede webshoppen monito.dk. I 2015 åbnede Monito en “drømme legetøjsforretning” i Svendborg. En legetøjsforretning opbygget på børnenes præmisser med plads til leg og en masse lækkert kvalitetslegetøj. Legetøjet er af høj kvalitet og nøje udvalgt til at underholde, udvikle og stimulere børns fantasi, sanser og motorik.