bObles Rullebræt hyldes af fysioterapeuter

13 jan, 2019

Sponsoreret

Sponsoreret

På et bObles rulletbræt kan man suse af sted, man kan snurre og rulle til man bliver rundtosset – og det er faktisk ikke så tosset for motorikken at blive udfordret på  balancen.

bObles har modtaget international anerkendelse og flere designpriser, men vigtigst af alt er produkterne hyldet af fysioterapeuter fordi de udfordrer og stimulerer børnenes motorik. Med bObles tumlemøbler øges børnene kropsforståelse gennem træning af de grundmotoriske elementer: ligge på maven, rulle, krybe, kravle, stå, gå, hoppe og balancere.

Der er masser af motorisk leg og udfordring i rullebrættet fra bObles. bObles Rullebræt er et tumlebræt, der er lavet i EVA skum, uden farlig kemi (som phthalater og andre blødgøringsmidler).

Legetøj der matcher skandinavisk design

Bag bObles-serien er søstrene Louise og Bolette Blædel, som har skabt et farverigt og fantasifuldt legeunivers, der ikke alene udvikler børnenes motorik, men som også passer ind i stuen og den skandinaviske boligindretning. bObles rullebrættet fås i fire forskellige multifarvede versioner, i grøn, blå, lilla og pink.

Andet legetøj kan virke klodset og rodet i husets almindelige indretning, med det moderne og elegante design i bObles-serien er med til at øge hyggen.

Monito.dk forhandler bObles rullebræt og det øvrige udvalg af tumledyr i serien.

Monito er spansk og betyder ”lille abe”, og udtrykket bruges også om en fræk lille unge. Aben symboliserer nysgerrighed, glæde, mod, frækhed, og så er den bare så umådelig sød at se på – præcis som de søde, nysgerrige og dejlige børn, som ender med at lege med legetøjet.

Monito startede i 2007 på hobbyplan og i 2009 startede webshoppen monito.dk. I 2015 åbnede Monito en “drømme legetøjsforretning” i Svendborg. En legetøjsforretning opbygget på børnenes præmisser med plads til leg og en masse lækkert kvalitetslegetøj. Legetøjet er af høj kvalitet og nøje udvalgt til at underholde, udvikle og stimulere børns fantasi, sanser og motorik.

Related Posts

Står du godt fast på dit skateboard?

Står du godt fast på dit skateboard?

Er du helt vild med at komme rullende på dit skateboard gennem byen? Bruger du det som transportform, eller er du mest tryg på skaterbanen? Når du hopper op på skateboardet, skal du stå fast, og de gør du med griptape fra The Boss Shop. Griptape er uundværligt Er dit...

Leder du efter en ny e-væske?

Leder du efter en ny e-væske?

Det er essentielt at finde en e-væske, man ikke bliver træt af. Hos elekcig.dk kan du finde et enormt udvalg af juice og væsker til din e-cigaret. Rygning er for mange forbundet med pauser på arbejdspladsen, sociale og hyggelige stunder til fester og bestemte smøger...

Sikker overdragelse af din bolig

Sikker overdragelse af din bolig

En el rapport er en god idé at få udarbejdet i forbindelse med salg af din bolig. Hermed slipper du for uforudsete regninger i op til 10 år efter overdragelsen, hvis der skulle dukke skjulte fejl og skader op. Kvalitetssyn Mk Consult byg har over 20 års erfaring, så...