Brug for hjælp til at veje tunge objekter?

Sponsoreret

Du kan blandt andet bruge en vejecelle, når du skal veje tunge objekter for eksempel til brug i din virksomhed. Den gør det daglige arbejde lettere.

Kunne du have brug for nogle vejeceller? Så læs lidt mere på Multichecks hjemmeside, som for nyligt har lanceret sin egen serie af vejceller, som du kan bruge, når du skal veje tunge objekter eksempelvis i dit firma.

Multicheck har altid et bredt udvalg af de mest almindelige vejeceller på deres lager og i servicebilerne, så de altid er rustede til at service dig på bedste måde. Deres udvalg af vejeceller af alle slags er rigtig stort, og derfor har Multicheck en aftale med de fleste producenter om at kunne skaffe lige præcis den vejecelle, som du står og mangler. Derfor behøver du ikke at tøve med at kontakte Multicheck, for så skal de nok sørge for at skaffe det, du mangler.

Multicheck er et firma, der startede i 2000 i Horsens med speciale i metaldetektorer, x-ray-udstyr og alt, hvad der har med identificering af fremmedlegemer at gøre. Derudover har de stort fokus på checkvejere og vægtudstyr fra diverse leverandører. Du kan altså også få vægte til både statisk, dynamisk og mobil vejning, og så tilbydes der også forskelligt software til diverse vægte.