Counter Strike i virkeligheden: Hardball giver dig en virkelighedstro skydeoplevelse

Sponsoreret

Har du siddet klistret til skærmen, når du har spillet Counter Strike og andre skydespil, så har du sikkert også nogle gange ønsket, at spændingen fandt sted i virkeligheden. E-tech sælger forskellige airsoft-våben, så du kan komme til at lege kriger i bedste stil.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at skyde i virkeligheden og ikke kun i diverse computerspil? At det var dig, der stod med en pistol, sådan at det hele føltes lidt mere rigtigt, blot uden at være udsat for fare. Hos E-tech kan drømmen blive til virkelighed, for her kan du købe hardball-våben og udstyr.

Hardball er pistoler, geværer, snipere og lignende, der skyder med små kugler af 6 mm, der ikke er farlige at blive ramt af, men samtidig giver det lidt den samme følelse som at skyde med et rigtigt våben.

E-tech har et stort udvalg af airsoft-våben samt alt det tilbehør og beklædning, man skal bruge, når man spiller som blandt andet forskellige slags plastikkugler. Alle våben er lavet i vellignende udgaver.

Du får gratis fragt, når du køber for over 500 kroner, og din pakke bliver leveret i løbet af 1-2 hverdage. Derudover har E-tech prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder en vare til en billigere pris et andet sted, så matcher E-tech prisen.