Counter Strike i virkeligheden: Hardball giver dig en virkelighedstro skydeoplevelse

16 jul, 2018

Sponsoreret

Sponsoreret

Har du siddet klistret til skærmen, når du har spillet Counter Strike og andre skydespil, så har du sikkert også nogle gange ønsket, at spændingen fandt sted i virkeligheden. E-tech sælger forskellige airsoft-våben, så du kan komme til at lege kriger i bedste stil.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at skyde i virkeligheden og ikke kun i diverse computerspil? At det var dig, der stod med en pistol, sådan at det hele føltes lidt mere rigtigt, blot uden at være udsat for fare. Hos E-tech kan drømmen blive til virkelighed, for her kan du købe hardball-våben og udstyr.

Hardball er pistoler, geværer, snipere og lignende, der skyder med små kugler af 6 mm, der ikke er farlige at blive ramt af, men samtidig giver det lidt den samme følelse som at skyde med et rigtigt våben.

E-tech har et stort udvalg af airsoft-våben samt alt det tilbehør og beklædning, man skal bruge, når man spiller som blandt andet forskellige slags plastikkugler. Alle våben er lavet i vellignende udgaver.

Du får gratis fragt, når du køber for over 500 kroner, og din pakke bliver leveret i løbet af 1-2 hverdage. Derudover har E-tech prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder en vare til en billigere pris et andet sted, så matcher E-tech prisen.

Related Posts

Sådan bygger du din egen terrasse

Sådan bygger du din egen terrasse

En terrasse er mange boligejeres store drøm, og måske behøver det ikke at blive ved drømmen. Det er faktisk ret simpelt at bygge sin egen terrasse. Du skal blot følge nogle få enkle trin, og så kan du snart nyde solen på din egen private terrasse.   Træ eller...

Klæd dit barn ud på bedste vis

Klæd dit barn ud på bedste vis

For mange børn er det en fest, når det er tid til at klæde sig ud. Det er sjovt at blive til en anden specielt, hvis kostumet er fuldendt ned til den mindste detalje. Ikke nok med at dit barn kan gå stolt afsted til enten fastelavn, halloween eller en udklædningsfest,...

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...