De fysiske rammer er vigtige for arbejdspladsen

12 okt, 2018

Sponsoreret

Sponsoreret

Det er vigtigt, at de fysiske rammer er i orden på arbejdspladsen. En skærmvæg kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet meget for dine medarbejdere og kollegaer, og her finder du et stort udvalg hos Tavlespecialisten.

Det er vigtigt, at de fysiske rammer er i orden på en arbejdsplads. Arbejdspladsen er nemlig et levende miljø, og her skal de fysiske rammer lægge op til både udvikling, forandring og kreativitet. Skærmvægge er en meget fleksibel og elegant løsning på at lave forskellige små miljøer på en arbejdsplads. Eksempelvis kan man sætte flere vægge sammen og vinkles uden brug af noget slags værktøj.

Der er mange forskellige muligheder for effektiv afskærmning med vores udvalg af skærmvægge, og det er uanset om det er et stort eller lille område, du vil have afgrænset. Eksempelvis kan de også bruges til at forbedre akustikken på kontoret, da akustikplader også kan fungere som rumdelere.

Indret kontoret professionelt

En skærmvæg kan benyttes til afskærmning, rumopdeling og som skrive- eller opslagstavle. Skærmvægge fra Tavle & Akustikspecialisten leveres med overflader som opslagstavler eller som skrivetavler med magnetvirkende whiteboard- eller kridtoverflade. Derudover har de forskellige vægge en akustisk effekt med lydabsorberende og brandhæmmende materiale indbygget.

Det betyder altså, at disse multifunktionelle vægge giver dig mange forskellige muligheder for at indrette dit kontormiljø på en god og effektiv måde. På siden kan du også finde et stort udvalg af forskelligt tilbehør, sådan at der kan blive åbnet op for flere muligheder for en professionel indretning. Så tag på udkig i det store udvalg og find den bedste løsning for at gøre dit kontormiljø bedst muligt.

Related Posts

Sådan bygger du din egen terrasse

Sådan bygger du din egen terrasse

En terrasse er mange boligejeres store drøm, og måske behøver det ikke at blive ved drømmen. Det er faktisk ret simpelt at bygge sin egen terrasse. Du skal blot følge nogle få enkle trin, og så kan du snart nyde solen på din egen private terrasse.   Træ eller...

Klæd dit barn ud på bedste vis

Klæd dit barn ud på bedste vis

For mange børn er det en fest, når det er tid til at klæde sig ud. Det er sjovt at blive til en anden specielt, hvis kostumet er fuldendt ned til den mindste detalje. Ikke nok med at dit barn kan gå stolt afsted til enten fastelavn, halloween eller en udklædningsfest,...

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...