Din madplan for ugen

29 okt, 2020

Sponsoreret

Sponsoreret

Kender du det også? Det der med at køre rundt i de samme 5 retter, som bliver kokkereret på repeat. Nogle gange flotter du dig og tilføjer et nyt krydderi, men hvis du og din familie skal være helt ærlige overfor jer selv – så er I altså ved at være trætte af det. Derfor får I her et bud på en uges madplan! Der vil ikke fremgå opskrifter – der er blot tale om inspiration.

Ugens madplan

Mandag – Tærte med søde kartofler, spinat og hytteost

Det er utroligt nemt og velsmagende til en travl hverdag. En tærtebund kan købes færdiglavet, så den blot skal lægges i en tærteform og fyldes – for derefter at blive bagt i ovnen. En tærte er også en fremragende “tøm køleskabet”-ret, da den kan fyldes med lige dét, I har.

Tirsdag – Asiatisk salat med Goma-dressing

En salat kan nemt lyde kedeligt i manges ører. Men når du lægger kyllingen i en marinade og laver en lækker dressing til – samt tilføjer nogle glasnudler, som skaber en ekstra fylde, så vil hele familien med garanti være tilfredse!

Onsdag – Ovnbagt laks med spidskål, gulerødder og porrer

Denne ret skal blot placeres i ovnen, og du kan med fordel supplere med kartofler. Fisk er vigtigt et par gange om ugen, og laks falder i de flestes smag.

Torsdag – Thaisuppe med rød karry

Du kan købe en rød karryblanding på frost i mange supermarkeder, og dernæst skal du blot tilføje kokosmælk, krydderier og kød, hvis du ønsker det. Denne ret er nem og lækker – især på en kold vinterdag. Hvis du ikke synes, der er nok fylde i suppen, kan du tilføje nudler.

Fredag – Bøf Bearnaise 

Det er fredag og tid til at forkæle sig selv! Hvem elsker ikke en lækker bøf bearnaise, som I kan fortolke præcis som I vil? Vælg oksemørbrad eller en hakkebøf. Bagekartofler eller pomfritter. Det hele er op til jer.

Til en god bøf hører sig naturligvis et godt glas rødvin. Køb vin online her.

Related Posts

Sådan bygger du din egen terrasse

Sådan bygger du din egen terrasse

En terrasse er mange boligejeres store drøm, og måske behøver det ikke at blive ved drømmen. Det er faktisk ret simpelt at bygge sin egen terrasse. Du skal blot følge nogle få enkle trin, og så kan du snart nyde solen på din egen private terrasse.   Træ eller...

Klæd dit barn ud på bedste vis

Klæd dit barn ud på bedste vis

For mange børn er det en fest, når det er tid til at klæde sig ud. Det er sjovt at blive til en anden specielt, hvis kostumet er fuldendt ned til den mindste detalje. Ikke nok med at dit barn kan gå stolt afsted til enten fastelavn, halloween eller en udklædningsfest,...

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...