Din madplan for ugen

29 okt, 2020

Sponsoreret

Sponsoreret

Kender du det også? Det der med at køre rundt i de samme 5 retter, som bliver kokkereret på repeat. Nogle gange flotter du dig og tilføjer et nyt krydderi, men hvis du og din familie skal være helt ærlige overfor jer selv – så er I altså ved at være trætte af det. Derfor får I her et bud på en uges madplan! Der vil ikke fremgå opskrifter – der er blot tale om inspiration.

Ugens madplan

Mandag – Tærte med søde kartofler, spinat og hytteost

Det er utroligt nemt og velsmagende til en travl hverdag. En tærtebund kan købes færdiglavet, så den blot skal lægges i en tærteform og fyldes – for derefter at blive bagt i ovnen. En tærte er også en fremragende “tøm køleskabet”-ret, da den kan fyldes med lige dét, I har.

Tirsdag – Asiatisk salat med Goma-dressing

En salat kan nemt lyde kedeligt i manges ører. Men når du lægger kyllingen i en marinade og laver en lækker dressing til – samt tilføjer nogle glasnudler, som skaber en ekstra fylde, så vil hele familien med garanti være tilfredse!

Onsdag – Ovnbagt laks med spidskål, gulerødder og porrer

Denne ret skal blot placeres i ovnen, og du kan med fordel supplere med kartofler. Fisk er vigtigt et par gange om ugen, og laks falder i de flestes smag.

Torsdag – Thaisuppe med rød karry

Du kan købe en rød karryblanding på frost i mange supermarkeder, og dernæst skal du blot tilføje kokosmælk, krydderier og kød, hvis du ønsker det. Denne ret er nem og lækker – især på en kold vinterdag. Hvis du ikke synes, der er nok fylde i suppen, kan du tilføje nudler.

Fredag – Bøf Bearnaise 

Det er fredag og tid til at forkæle sig selv! Hvem elsker ikke en lækker bøf bearnaise, som I kan fortolke præcis som I vil? Vælg oksemørbrad eller en hakkebøf. Bagekartofler eller pomfritter. Det hele er op til jer.

Til en god bøf hører sig naturligvis et godt glas rødvin. Køb vin online her.

Related Posts

Byd dine gæster velkommen med flot bordopdækning

Byd dine gæster velkommen med flot bordopdækning

Skal du snart holde en fest, eller går du med overvejelser derom? Der er en masse praktiske ting, som skal på plads, inden en overdådig fest kan afholdes. Du skal egentlig spørge dig selv om hvem, hvad og hvor? Hvor mange gæster skal inviteres, er det nødvendigt at...

Vil du sikre dig erstatning ved eventuelle skader?

Vil du sikre dig erstatning ved eventuelle skader?

Hvis du kommer til skade er det meget vigtigt at have styr på sin erstatningsret, så man får den rigtige sum penge i erstatning. Advokatfirmaet Grotkjær og Elmstrøm hjælper dig, hvis du kommet til skade. Hvis du kommer til skade enten i din fritid, på arbejde eller...

Ønsker du et rigt fugleliv i din have?

Ønsker du et rigt fugleliv i din have?

Hvis det betyder noget for dig, at din have er grundlag for, at fugle slår sig ned, så skal du overveje at investere i et fuglehus fra HD 2412. Er du vild med tanken om, at din have er et sted, hvor fugle har lyst til at slå sig ned? Både for deres skyld, men bestemt...