Din madplan for ugen

29 okt, 2020

Sponsoreret

Sponsoreret

Kender du det også? Det der med at køre rundt i de samme 5 retter, som bliver kokkereret på repeat. Nogle gange flotter du dig og tilføjer et nyt krydderi, men hvis du og din familie skal være helt ærlige overfor jer selv – så er I altså ved at være trætte af det. Derfor får I her et bud på en uges madplan! Der vil ikke fremgå opskrifter – der er blot tale om inspiration.

Ugens madplan

Mandag – Tærte med søde kartofler, spinat og hytteost

Det er utroligt nemt og velsmagende til en travl hverdag. En tærtebund kan købes færdiglavet, så den blot skal lægges i en tærteform og fyldes – for derefter at blive bagt i ovnen. En tærte er også en fremragende “tøm køleskabet”-ret, da den kan fyldes med lige dét, I har.

Tirsdag – Asiatisk salat med Goma-dressing

En salat kan nemt lyde kedeligt i manges ører. Men når du lægger kyllingen i en marinade og laver en lækker dressing til – samt tilføjer nogle glasnudler, som skaber en ekstra fylde, så vil hele familien med garanti være tilfredse!

Onsdag – Ovnbagt laks med spidskål, gulerødder og porrer

Denne ret skal blot placeres i ovnen, og du kan med fordel supplere med kartofler. Fisk er vigtigt et par gange om ugen, og laks falder i de flestes smag.

Torsdag – Thaisuppe med rød karry

Du kan købe en rød karryblanding på frost i mange supermarkeder, og dernæst skal du blot tilføje kokosmælk, krydderier og kød, hvis du ønsker det. Denne ret er nem og lækker – især på en kold vinterdag. Hvis du ikke synes, der er nok fylde i suppen, kan du tilføje nudler.

Fredag – Bøf Bearnaise 

Det er fredag og tid til at forkæle sig selv! Hvem elsker ikke en lækker bøf bearnaise, som I kan fortolke præcis som I vil? Vælg oksemørbrad eller en hakkebøf. Bagekartofler eller pomfritter. Det hele er op til jer.

Til en god bøf hører sig naturligvis et godt glas rødvin. Køb vin online her.

Related Posts

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...

Hold rynker og appelsinhud på afstand med kollagen

Hold rynker og appelsinhud på afstand med kollagen

Bruger du meget tid på at holde dig i en god fysisk form, så er tiden måske også kommet til at tænke lidt på det ydre, for eksempel på din hud? Ved hjælp af kollagen kan du i høj grad supplere dine daglige skønhedsrutiner og på den måde holde fine linjer, appelsinhud...

Er du blevet træt af at ryge?

Er du blevet træt af at ryge?

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med en smart elektronisk cigaret, som i stigende grad, bliver en mere og mere populær måde at ryge på. De smarte e-cigaretter består typisk af tre forskellige dele; en væskebeholder, en coil og et lille batteri....