Disc golf er den perfekte aktivitet for hele familien

15 dec, 2018

Sponsoreret

Sponsoreret

Havreholm Klatrebane har et genialt bud på en heldagsaktivitet for hele familien. Her kan I nemlig spille den populære sport disc golf, der er sjov for alle aldre.

Mangler jeres familie inspiration til en fælles familieaktivitet? Det er altid sjovt at lave noget sammen som familie, men det er bare ikke altid lige let at finde på, hvad den slags aktivitet kunne være. Her har Havreholm Klatrebane en god mulighed til jer, for de har ikke bare klatrebaner, de har også en discgolfbane klar til jer.

Disc golf kaldes også frisbeegolf, og det handler om at ramme et net med en frisbee rundt på forskellige baner ligesom med golf. Der er mange, der der ikke har stor erfaring med frisbees som med bolde, og det gør det til en ny sport for mange.

Disc golf er samtidig også en aktivitet, som alle i familien kan være med på, da banen både er for store og små.  Disc golf-banen består af en 9 hullers par 3 bane, der løber rundt i det smukke område under klatrebanerne.

Så hele familien kan sagtens tage på en fælles tur og nyde den smukke natur under træerne i Havreholm Klatrepark, mens I tager et slags discgolf eller to. Så kan humøret ikke andet end at komme til tops.

Related Posts

Sådan bygger du din egen terrasse

Sådan bygger du din egen terrasse

En terrasse er mange boligejeres store drøm, og måske behøver det ikke at blive ved drømmen. Det er faktisk ret simpelt at bygge sin egen terrasse. Du skal blot følge nogle få enkle trin, og så kan du snart nyde solen på din egen private terrasse.   Træ eller...

Klæd dit barn ud på bedste vis

Klæd dit barn ud på bedste vis

For mange børn er det en fest, når det er tid til at klæde sig ud. Det er sjovt at blive til en anden specielt, hvis kostumet er fuldendt ned til den mindste detalje. Ikke nok med at dit barn kan gå stolt afsted til enten fastelavn, halloween eller en udklædningsfest,...

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...