Disc golf er den perfekte aktivitet for hele familien

Sponsoreret

Havreholm Klatrebane har et genialt bud på en heldagsaktivitet for hele familien. Her kan I nemlig spille den populære sport disc golf, der er sjov for alle aldre.

Mangler jeres familie inspiration til en fælles familieaktivitet? Det er altid sjovt at lave noget sammen som familie, men det er bare ikke altid lige let at finde på, hvad den slags aktivitet kunne være. Her har Havreholm Klatrebane en god mulighed til jer, for de har ikke bare klatrebaner, de har også en discgolfbane klar til jer.

Disc golf kaldes også frisbeegolf, og det handler om at ramme et net med en frisbee rundt på forskellige baner ligesom med golf. Der er mange, der der ikke har stor erfaring med frisbees som med bolde, og det gør det til en ny sport for mange.

Disc golf er samtidig også en aktivitet, som alle i familien kan være med på, da banen både er for store og små.  Disc golf-banen består af en 9 hullers par 3 bane, der løber rundt i det smukke område under klatrebanerne.

Så hele familien kan sagtens tage på en fælles tur og nyde den smukke natur under træerne i Havreholm Klatrepark, mens I tager et slags discgolf eller to. Så kan humøret ikke andet end at komme til tops.