Disc golf er den perfekte aktivitet for hele familien

15 dec, 2018

Sponsoreret

Sponsoreret

Havreholm Klatrebane har et genialt bud på en heldagsaktivitet for hele familien. Her kan I nemlig spille den populære sport disc golf, der er sjov for alle aldre.

Mangler jeres familie inspiration til en fælles familieaktivitet? Det er altid sjovt at lave noget sammen som familie, men det er bare ikke altid lige let at finde på, hvad den slags aktivitet kunne være. Her har Havreholm Klatrebane en god mulighed til jer, for de har ikke bare klatrebaner, de har også en discgolfbane klar til jer.

Disc golf kaldes også frisbeegolf, og det handler om at ramme et net med en frisbee rundt på forskellige baner ligesom med golf. Der er mange, der der ikke har stor erfaring med frisbees som med bolde, og det gør det til en ny sport for mange.

Disc golf er samtidig også en aktivitet, som alle i familien kan være med på, da banen både er for store og små.  Disc golf-banen består af en 9 hullers par 3 bane, der løber rundt i det smukke område under klatrebanerne.

Så hele familien kan sagtens tage på en fælles tur og nyde den smukke natur under træerne i Havreholm Klatrepark, mens I tager et slags discgolf eller to. Så kan humøret ikke andet end at komme til tops.

Related Posts

Står du godt fast på dit skateboard?

Står du godt fast på dit skateboard?

Er du helt vild med at komme rullende på dit skateboard gennem byen? Bruger du det som transportform, eller er du mest tryg på skaterbanen? Når du hopper op på skateboardet, skal du stå fast, og de gør du med griptape fra The Boss Shop. Griptape er uundværligt Er dit...

Leder du efter en ny e-væske?

Leder du efter en ny e-væske?

Det er essentielt at finde en e-væske, man ikke bliver træt af. Hos elekcig.dk kan du finde et enormt udvalg af juice og væsker til din e-cigaret. Rygning er for mange forbundet med pauser på arbejdspladsen, sociale og hyggelige stunder til fester og bestemte smøger...

Sikker overdragelse af din bolig

Sikker overdragelse af din bolig

En el rapport er en god idé at få udarbejdet i forbindelse med salg af din bolig. Hermed slipper du for uforudsete regninger i op til 10 år efter overdragelsen, hvis der skulle dukke skjulte fejl og skader op. Kvalitetssyn Mk Consult byg har over 20 års erfaring, så...