En pære er ikke bare en pære

Sponsoreret

Som overskriften så fint fortæller, så er en pære ikke bare en pære. Her taler vi om pæreren, der er i lamperne derhjemme og som man tænder og slukker for på daglig basis. Ved at vælge den rette pære, kan man nemlig spare mange penge på el regningen. 

Pæreren, der sidder i boligens mange lamper, er med til at bestemme, hvis I giver i el regning hver måned. Det er en lille detalje, som mange af os ikke tænker over dagligt. Dog kan det godt betale sig at udskifte pærerne derhjemme til LED pærer, da der er mange penge at hente hjem. LED pærerne er de bedste i tests, da de holder i rigtig mange år, er billigere end andre pærer på daglig basis og har et godt lys, der ikke går ned på kvaliteten.

LED pærer har en højere kostpris end de ældre typer pærer, men denne pris er hurtigt betalt hjem i sparingen på el regningen. Man skal se det som en en-gangs investering, der kommer til at forbedre din egen bolig samt selve miljøet. Tidligere har man skulle tænke over, hvilket belysning man brugte i skabe eller på hylder, men det behøver man ikke tænke på ved LED belysning. Det er nemlig en sikker belysning, der ikke opheder som så mange andre pærer.