Er du blevet træt af at ryge?

28 jul, 2021

Sponsoreret

Sponsoreret

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med en smart elektronisk cigaret, som i stigende grad, bliver en mere og mere populær måde at ryge på. De smarte e-cigaretter består typisk af tre forskellige dele; en væskebeholder, en coil og et lille batteri.

Væskebeholderen er den del af e-cigaretten, der skal indeholde den væske du vælger. Her vælger du selv hvad væsken skal smage og dufte af, samt om den skal indeholde nikotin eller ej. Coilen inde i e-cigaretten fungerer i bund og grund ligesom en væge i et stearinlys, og er den del, der betyder at du kan dampe på din e-cigaret.

Til sidst er der det lille batteri, som er den del af e-cigaretten der blandt andet afgør, hvor længe du kan dampe på din e-cigaret.

 

Stort udvalg af e-cigaretter til alle niveauer

Uanset om du er helt grøn indenfor damp verdenen, eller om du allerede har prøvet de smarte e-cigaretter, så kan du hos Elekcig.dk finde et stort udvalg. Her finder du både et stort udvalg af e-cigaretter til nybegyndere, men også et stort udvalg af elektroniske cigaretter, til de mere erfarne dampere.

 

Stort udvalg af forskellige smage

Det smarte ved at dampe er, at du selv kan være med til at bestemme, hvad din e-cigaret skal smage og dufte af. Heldigvis er priserne hos Elekcig.dk altid presset helt i bund, hvilket betyder at du har rig mulighed for at prøve de mange forskellige e-væsker, som du finder i det store udvalg.

Related Posts

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...

Hold rynker og appelsinhud på afstand med kollagen

Hold rynker og appelsinhud på afstand med kollagen

Bruger du meget tid på at holde dig i en god fysisk form, så er tiden måske også kommet til at tænke lidt på det ydre, for eksempel på din hud? Ved hjælp af kollagen kan du i høj grad supplere dine daglige skønhedsrutiner og på den måde holde fine linjer, appelsinhud...

Få glæde af eksklusive Mercedes

Få glæde af eksklusive Mercedes

Når du ser en Mercedes drøne forbi, hvad tænker du så? Mange forbinder Mercedes med eksklusivitet, og mens nogle ejer en af de populære biler, må andre nøjes med at drømme om dem. I stedet for at eje kan du mærke følelsen af bilen ved Mercedes privatleasing. ...