Er du blevet træt af at ryge?

28 jul, 2021

Sponsoreret

Sponsoreret

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med en smart elektronisk cigaret, som i stigende grad, bliver en mere og mere populær måde at ryge på. De smarte e-cigaretter består typisk af tre forskellige dele; en væskebeholder, en coil og et lille batteri.

Væskebeholderen er den del af e-cigaretten, der skal indeholde den væske du vælger. Her vælger du selv hvad væsken skal smage og dufte af, samt om den skal indeholde nikotin eller ej. Coilen inde i e-cigaretten fungerer i bund og grund ligesom en væge i et stearinlys, og er den del, der betyder at du kan dampe på din e-cigaret.

Til sidst er der det lille batteri, som er den del af e-cigaretten der blandt andet afgør, hvor længe du kan dampe på din e-cigaret.

 

Stort udvalg af e-cigaretter til alle niveauer

Uanset om du er helt grøn indenfor damp verdenen, eller om du allerede har prøvet de smarte e-cigaretter, så kan du hos Elekcig.dk finde et stort udvalg. Her finder du både et stort udvalg af e-cigaretter til nybegyndere, men også et stort udvalg af elektroniske cigaretter, til de mere erfarne dampere.

 

Stort udvalg af forskellige smage

Det smarte ved at dampe er, at du selv kan være med til at bestemme, hvad din e-cigaret skal smage og dufte af. Heldigvis er priserne hos Elekcig.dk altid presset helt i bund, hvilket betyder at du har rig mulighed for at prøve de mange forskellige e-væsker, som du finder i det store udvalg.

Related Posts

Sådan bygger du din egen terrasse

Sådan bygger du din egen terrasse

En terrasse er mange boligejeres store drøm, og måske behøver det ikke at blive ved drømmen. Det er faktisk ret simpelt at bygge sin egen terrasse. Du skal blot følge nogle få enkle trin, og så kan du snart nyde solen på din egen private terrasse.   Træ eller...

Klæd dit barn ud på bedste vis

Klæd dit barn ud på bedste vis

For mange børn er det en fest, når det er tid til at klæde sig ud. Det er sjovt at blive til en anden specielt, hvis kostumet er fuldendt ned til den mindste detalje. Ikke nok med at dit barn kan gå stolt afsted til enten fastelavn, halloween eller en udklædningsfest,...

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...