Få et huseftersyn med en tilstandsrapport

Sponsoreret

Arkitektfirmaet mk consult byg foretager blandt andet huseftersyn, der indeholder tilstandsrapporter og el-rapporter, sådan at du som sælger ikke kommer i klemme økonomisk og skal stå til ansvar for eventuelle fejl i op til 10 år efter salget.

Hvis du står og skal sælge din bolig, så kan det være en rigtig god idé at få udarbejdet en tilstandsrapport. Hvad enten det er et parcelhus, et sommerhus eller en ejerlejlighed, så kan du få udarbejdet en tilstandsrapport, som er det dokument, der beskriver, hvordan boligens faktiske tilstand er.

Det er egentlig frivilligt, om man vil have lavet en tilstandsrapport i forbindelse med en bolighandle, men i langt de fleste tilfælde bliver det gjort. Det er nemlig et nødvendigt dokument, hvis man gerne vil tegne en ejerskifteforsikring, der dækker over eventuelle skjulte skader i boligen, som ikke er fremgået i tilstandsrapporten, og som køberen ikke vidste om på salgstidspunktet. Hvis du har fået ejerskifteforsikringen er du som sælger helt fri for udgifter i de 10 år efter.

Mk byg consult laver gerne en tilstandsrapport til din bolig. Købere ønsker selvfølgelig normalt at få et indblik i bygningens faktiske tilstand, så med en professionelt udarbejdet tilstandsrapport, der laves ud fra et visuelt eftersyn af din bolig, så får køberen den indsigt, denne har brug for.