Find den rette stil til dit udtryk

Sponsoreret

Skal firma- eller sportstrøjen have logo eller nummer på, så er det muligt at finde den helt rette trykkemetode til dit tøj, blandt tekstil-tryk.dk’s store udvalg.

Tekstil-tryk.dk har mange forskellige metoder, der kan anvendes, når tøjet skal have påsat logo, navn osv. Tryk på tøj kan være noget af en jungle at kæmpe sig igennem, da det varierer alt efter, hvilket stof/tekstil, der skal trykkes på.

Solventtryk er en af de mest populære måder at trykke på, når det skal på polyesterblandinger som løbetøj og fodboldtøj, hvor hotmelt er den mest anvendte transfertype, der kan anvendes på næsten alle tekstiler. Det er meget slidstærkt og tåler 60 grader i vask. Som en af de eneste trykkerier i Danmark, har tekstil-tryk.dk DTG-tryk, som er velegnet til mørke tekstiler, da alle farver kan ses på stoffet. Trykket ender her ud med at føles blødt og er meget slidstærkt.

Ved gummitryk skærer man motivet ud af en tynd skive gummi og stryger det på stoffet. Det er meget velegnet, når der skal trykkes tekst eller grafiske motiver, da der kan laves streger ned til 1 mm i tykkelsen. Gummitryk er meget slidstærkt og det falmer ikke.