Find det perfekte skødespil hos netbaad.com

Sponsoreret

Går du og mangler et skødespil til din båd? Hos Netbaad.com kan du finde et klassisk skødespil, der stadig er et af de førende på markedet.

Mangler din båd spil? Du kan finde mange forskellige skødespil på netbaad.com, der blandt andet forhandler skødespil fra Andersen, der altid har været førende. Overfladen med de lodrette ribber sikrer et godt greb, sådan at du kan slække jævnt uden store ryk.

Andersen har produceret skødespil af højeste kvalitet siden slutningen af 1950’erne. Over 12.000 spil forlader fabrikken i Vejle hvert år, og på grund af den store popularitet i norden, finder du reservedele i enhver bådudstyrsforretning.

Du kan også fine elektriske skødespil fra Andersen, hvis du er træt, at skulle bruge manuel håndkraft når sejlet sættes. Her har Netbaad også et bredt udvalg, og du kan læse meget mere om de forskellige spil, hvis du klikker dig rundt på siden.

Generelt er det sådan, at hvis du først har fået et skødespil fra Andersen, så kommer du sandsynligvis ikke tilbage til et andet mærke. Det nyeste elektriske skødespil er baseret på Andersen Compact motor. Det er en lille men meget kraftig motor, som har mindre dimensioner og kan derfor lettere bygges ind. Compact motoren yder det samme som en almindelig motor, men med det halve strømforbrug. Den har variabel hastighed, så du får en fantastisk trimmulighed.