Find mange sjove drager til dit barn

Sponsoreret

Fra sørøvere til mariehøner og blæksprutter. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til de utroligt mange forskellige slags drager til børn, som Giggles forhandler.

Det kan hænde, at det er svært at løsrive sit barn fra iPad, computer og fjernsyn, også selvom vejret er godt. Så hvis du går og spekulerer på, hvordan du kan få dit barn eller dine børn med udenfor, så kunne du overveje at købe sjove drager fra Giggles med alverdens fine motiver på. En drage kan man nemlig tage med på stranden eller på en åben mark, og så får man masser af tid til at gå, samtidig med at de barn får motion og frisk luft i lange baner.

Giggles har et stort udvalg af drager af alle slags. Lige drager med søde motiver som mariehøner, sommerfugle og enhjørninger til de lidt mere uhyggelige motiver som sørøver og hajer.

At flyve med drage er en af den slags aktiviteter, man kan lave på stranden, så hvis du gerne vil lokke dit barn med på en strandtur, så er det genialt at have en drage med, fordi der både er vind og god plads at løbe på. Find dragen til dit barn hos Giggles.dk.