Fordele ved brug af en e-cigaret

25 mar, 2021

Sponsoreret

Sponsoreret

Den største og mest åbenlyse fordel, ved at bruge en e-cigaret, er naturligvis, at du får hjælp til dit rygestop. Derudover opnår du også en masse andre fordele, hvis du vælger de helt almindelige cigaretter fra. Det er uanset, om du vælger en KICK e-cigaret eller en e-cigaret fra en anden producent.

Det er slut med askebægeret

At anvende en e-cigaret betyder, at det er slut med at bruge et askebæger. Du skal derfor ikke tænke over, hvor du skal smide dit skod, når du ryger ude i det fri. Desuden slipper du også for at have et ildelugtende askebæger fyldt med skodder stående derhjemme.


Masser af smarte e-cigaretter

Når det kommer til e-cigaretter, har du ikke kun valget mellem, om du vil ryge en kort eller en lang cigaret. Der findes et utal af e-cigaretter i alle mulige udformninger og farver. Din e-cigaret kan derfor være i den farve, du allerbedst kan lide samt være designet således, at du finder den elegant.


Det er en smagssag

Om du ønsker smagen af tobak eller ej, når du damper løs på din e-cigaret, er op til dig. Ryger du almindelige cigaretter, har du ikke de store valgmuligheder, når det kommer til smagsvarianter.

Det er der til gengæld, når du bruger en e-cigaret. Du kan få e-væsker med alskens gode smage. Der findes både søde, friske og syrlige smage. Du kan derfor vælge en ny smag hver dag, hvis du ønsker det.

Related Posts

Er du træt af det lugtende askebæger?

Er du træt af det lugtende askebæger?

Langt de fleste mennesker synes ikke om synet af et overfyldt askebæger, der er fyldt med lugtende cigaretskodder. Er du også en af dem, og har du også et ønske om at blive helt røgfri, så er en e-cigaret og e juice fra Elekcig.dk nok noget for dig. Vælger du at dampe...

Står du godt fast på dit skateboard?

Står du godt fast på dit skateboard?

Er du helt vild med at komme rullende på dit skateboard gennem byen? Bruger du det som transportform, eller er du mest tryg på skaterbanen? Når du hopper op på skateboardet, skal du stå fast, og de gør du med griptape fra The Boss Shop. Griptape er uundværligt Er dit...

Bliv gladere i din krop

Bliv gladere i din krop

Trænger din krop til en udrensning? Der er mange elementer i vores dagligdag, som biddrager til, at vores kroppe har svært ved at optage nærringsstoffer, og det kan hurtigt påvirke dig. Hos Body-stuff kan du finde en udrensningskur der virker.  En udrensningskur der...