Fordele ved brug af en e-cigaret

25 mar, 2021

Sponsoreret

Sponsoreret

Den største og mest åbenlyse fordel, ved at bruge en e-cigaret, er naturligvis, at du får hjælp til dit rygestop. Derudover opnår du også en masse andre fordele, hvis du vælger de helt almindelige cigaretter fra. Det er uanset, om du vælger en KICK e-cigaret eller en e-cigaret fra en anden producent.

Det er slut med askebægeret

At anvende en e-cigaret betyder, at det er slut med at bruge et askebæger. Du skal derfor ikke tænke over, hvor du skal smide dit skod, når du ryger ude i det fri. Desuden slipper du også for at have et ildelugtende askebæger fyldt med skodder stående derhjemme.


Masser af smarte e-cigaretter

Når det kommer til e-cigaretter, har du ikke kun valget mellem, om du vil ryge en kort eller en lang cigaret. Der findes et utal af e-cigaretter i alle mulige udformninger og farver. Din e-cigaret kan derfor være i den farve, du allerbedst kan lide samt være designet således, at du finder den elegant.


Det er en smagssag

Om du ønsker smagen af tobak eller ej, når du damper løs på din e-cigaret, er op til dig. Ryger du almindelige cigaretter, har du ikke de store valgmuligheder, når det kommer til smagsvarianter.

Det er der til gengæld, når du bruger en e-cigaret. Du kan få e-væsker med alskens gode smage. Der findes både søde, friske og syrlige smage. Du kan derfor vælge en ny smag hver dag, hvis du ønsker det.

Related Posts

Sådan bygger du din egen terrasse

Sådan bygger du din egen terrasse

En terrasse er mange boligejeres store drøm, og måske behøver det ikke at blive ved drømmen. Det er faktisk ret simpelt at bygge sin egen terrasse. Du skal blot følge nogle få enkle trin, og så kan du snart nyde solen på din egen private terrasse.   Træ eller...

Klæd dit barn ud på bedste vis

Klæd dit barn ud på bedste vis

For mange børn er det en fest, når det er tid til at klæde sig ud. Det er sjovt at blive til en anden specielt, hvis kostumet er fuldendt ned til den mindste detalje. Ikke nok med at dit barn kan gå stolt afsted til enten fastelavn, halloween eller en udklædningsfest,...

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...