Hvilke symptomer er der på åreknuder?

25 jan, 2019

Sponsoreret

Sponsoreret

Det er en god idé at kende til de forskellige symptomer på åreknuder, sådan at de kan blive behandlet i tide. Her kommer et par gode råd til, hvordan du kan diagnostisere dig selv.

Åreknuder mærkes mest når man står op. Her kan der nemlig være smerter, tyngdefornemmelse, kløe eller væskeansamlinger omkring anklerne, så det er nogle af de ting, du især skal være opmærksomme på.

Noget andet, du kan kigge efter, er, om du får kraftige blødninger ved benet, som går væk, hvis du holder benet højt og trykker på det blødende sted. I så fald er det højst sandsynligt åreknuder.

Derudover er der også mange med åreknuder, der klager over at være trætte i benene og få lægkramper om natten. Derudover er der også mange, der får eksem ved anklerne, der kan udvikle sig til skinnebenssår.

Der er lavet undersøgelser, der viser, at 5 procent af de patienter, der har åreknuder, udvikler nye komplikationer hvert år. Det kan eksempelvis være eksem, blødning, årebetændelse eller misfarvninger på huden. Åreknuder udvikler sig nemlig og bliver større hele livet, mere hos nogle end hos andre. Derudover er der også 5 procent af dem, der er blevet behandlet for åreknuder, der udvikler nye åreknuder hvert år, men de nye åreknuder er nemmest at fjerne, når de ikke har nået at udvikle sig så meget.

Related Posts

Står du godt fast på dit skateboard?

Står du godt fast på dit skateboard?

Er du helt vild med at komme rullende på dit skateboard gennem byen? Bruger du det som transportform, eller er du mest tryg på skaterbanen? Når du hopper op på skateboardet, skal du stå fast, og de gør du med griptape fra The Boss Shop. Griptape er uundværligt Er dit...

Leder du efter en ny e-væske?

Leder du efter en ny e-væske?

Det er essentielt at finde en e-væske, man ikke bliver træt af. Hos elekcig.dk kan du finde et enormt udvalg af juice og væsker til din e-cigaret. Rygning er for mange forbundet med pauser på arbejdspladsen, sociale og hyggelige stunder til fester og bestemte smøger...

Sikker overdragelse af din bolig

Sikker overdragelse af din bolig

En el rapport er en god idé at få udarbejdet i forbindelse med salg af din bolig. Hermed slipper du for uforudsete regninger i op til 10 år efter overdragelsen, hvis der skulle dukke skjulte fejl og skader op. Kvalitetssyn Mk Consult byg har over 20 års erfaring, så...