Kompensator

Sponsoreret

Fleksible løsninger til luft og røggasser

Alle rørsystemer med gennemløbende medie udsættes oftest for termiske udvidelser og varmeinduceret sammentrækning. Faktorer som resulterer i bevægelse i systemet, kræver fleksible dele til at optage disse bevægelser, og her benytter vi os af en kompensator.

Vi er kendt for høj kvalitet og finish

Hos Sigma har vi gennem mange år fremstillet kompensatorer til udligning af tryk og vibrationer samt mekaniske og termiske bevægelser, som der kan komme af følge for temperaturvariationer i rørsystemer og industri anlæg.

Kompensatorer fremstilles hos Sigma i Kolding, og leveres oftest som standard løsning til kunden. Med en bred maskinpark og stor faglig viden har vi også mulighed for at skræddersy løsninger til kundens krav og dimensioner. Vi producerer og fremstiller udelukkende i materialer fra anerkendte underleverandører i industrien, hvilket er med til at sikre høj kvalitet og finish.

Vi tilpasser løsninger til jeres behov

Vi arbejder altid ud fra, at kunden tilbydes den rigtige løsning, individuelt dimensioneret. Prisen skal være rigtig, og tidsplanen skal overholdes. Vi tror på, at med vores faglige viden og moderne maskinfaciliteter altid kan skabe den løsning som måtte ønskes af kunden. Det er af stor betydning for os at vi på alle niveauer betragtes som en konkurrencedygtig leverandør og samarbejdspartner.