Mangler du en god lift til værkstedet?

7 okt, 2020

Sponsoreret

Sponsoreret

Det er vigtigt at have en god lift på værkstedet, så det daglige arbejde foregår ukompliceret. Du kan finde et stort udvalg af både 1- og 2-søjlede lifte hos AJ Engros.

Er du selv automekaniker, så ved du, hvor vigtigt det er at have en god autolift. Det er den, der løfter bilen eller motorcyklen op i højden, så du kan komme ind under, og derfor er den altså alfa og omega for en automekaniker. Men den skal også være god, nem og ukompliceret. Der skal ret og slet ikke være noget bøvl eller besvær med den.

Mange vælger den klassiske løsning med en 2-søjlet autolift, fordi løftekapaciteten er høj og løfte- og sænketiden er lav. Hvis det også er den version, du foretrækker, så kan du finde en 2 søjlet lift fra ajengros.dk, hvor du er sikker på at få kvalitet for pengene samt et CE-godkendt produkt.

Mange mekanikere har også fået øjnene op for en 1-søjlet lift, som er en virkelig smart og pladsbesparende løsning. Den 1-søjlede lift kan flyttes, når den ikke skal bruges, samtidig med at løftekapaciteten stadig er høj, så hvis du har et lidt mindre værksted, eller du ikke bruger liften hver dag, så er det måske den helt perfekte løsning for dig.

Hos AJ Engros kan du finde meget mere information om begge typer lifte, hvis du klikker ind på de forskellige produktbeskrivelser. Har du brug for hjælp til noget, er du også altid velkommen til at kontakte dem, så står de klar til at vejlede dig.

Related Posts

Sådan bygger du din egen terrasse

Sådan bygger du din egen terrasse

En terrasse er mange boligejeres store drøm, og måske behøver det ikke at blive ved drømmen. Det er faktisk ret simpelt at bygge sin egen terrasse. Du skal blot følge nogle få enkle trin, og så kan du snart nyde solen på din egen private terrasse.   Træ eller...

Klæd dit barn ud på bedste vis

Klæd dit barn ud på bedste vis

For mange børn er det en fest, når det er tid til at klæde sig ud. Det er sjovt at blive til en anden specielt, hvis kostumet er fuldendt ned til den mindste detalje. Ikke nok med at dit barn kan gå stolt afsted til enten fastelavn, halloween eller en udklædningsfest,...

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...