Mangler du en god lift til værkstedet?

7 okt, 2020

Sponsoreret

Sponsoreret

Det er vigtigt at have en god lift på værkstedet, så det daglige arbejde foregår ukompliceret. Du kan finde et stort udvalg af både 1- og 2-søjlede lifte hos AJ Engros.

Er du selv automekaniker, så ved du, hvor vigtigt det er at have en god autolift. Det er den, der løfter bilen eller motorcyklen op i højden, så du kan komme ind under, og derfor er den altså alfa og omega for en automekaniker. Men den skal også være god, nem og ukompliceret. Der skal ret og slet ikke være noget bøvl eller besvær med den.

Mange vælger den klassiske løsning med en 2-søjlet autolift, fordi løftekapaciteten er høj og løfte- og sænketiden er lav. Hvis det også er den version, du foretrækker, så kan du finde en 2 søjlet lift fra ajengros.dk, hvor du er sikker på at få kvalitet for pengene samt et CE-godkendt produkt.

Mange mekanikere har også fået øjnene op for en 1-søjlet lift, som er en virkelig smart og pladsbesparende løsning. Den 1-søjlede lift kan flyttes, når den ikke skal bruges, samtidig med at løftekapaciteten stadig er høj, så hvis du har et lidt mindre værksted, eller du ikke bruger liften hver dag, så er det måske den helt perfekte løsning for dig.

Hos AJ Engros kan du finde meget mere information om begge typer lifte, hvis du klikker ind på de forskellige produktbeskrivelser. Har du brug for hjælp til noget, er du også altid velkommen til at kontakte dem, så står de klar til at vejlede dig.

Related Posts

Få glæde af eksklusive Mercedes

Få glæde af eksklusive Mercedes

Når du ser en Mercedes drøne forbi, hvad tænker du så? Mange forbinder Mercedes med eksklusivitet, og mens nogle ejer en af de populære biler, må andre nøjes med at drømme om dem. I stedet for at eje kan du mærke følelsen af bilen ved Mercedes privatleasing. ...

Løfteborde til industrielle arbejdspladser

Løfteborde til industrielle arbejdspladser

Arbejder du i industrien, måske på et lager, hvor du og dine kolleger ofte arbejder med tunge ting, der er i gulvhøjde? Med løfteborde undgår I selv at løfte tungt, så I sikrer bedre arbejdsvilkår og dermed passer på jeres kroppe.  Ergonomiske løsninger Der er ingen...

Et whiteboard, der gør møderne nemmere

Et whiteboard, der gør møderne nemmere

Hvis møderne skal forløbe bedst muligt, kan det være en god idé at kunne visualisere tingene. Kolon Total Inventar har en stort udvalg af smarte skrivetavler. Når I skal holde et møde i jeres virksomhed, så kan det være en rigtig god idé at kunne visualise jeres ideer...