Oplever du udfordringer på arbejdspladsen?

Sponsoreret

Medarbejderne er din virksomheds fremtid! Det er vigtigt at investere tid og penge i at vedligeholde den gode trivsel på arbejdspladsen, og nu har du muligheden for at pleje og udvikle dine kollegaers og din egen trivsel undervejs i arbejdsforløbet.

Selv den bedste menneskekender på arbejdspladsen kan få brug for nogle brugbare værktøjer til at give et indblik i medarbejdernes ressourcer. Som leder kan man komme til at stå med udfordringer, som kan være svære at drøfte med andre på arbejdspladsen. Det kan eksempelvis være hjælp til at håndtere konflikter, karriereskifte og i den forbindelse at finde hjælp til at finde den rigtige retning, følelsen af stress og meget mere.

Det kan også være som ganske almindelig medarbejder, at man har brug for effektiv hjælp til selvhjælp. Det kan være, at man ønsker at blive bedre til at sætte grænser på arbejdspladsen. Mange oplever, at det kan være svært at få sagt fra over for sine ledere eller kollegaer. At sætte grænser er vigtigt og totalt nødvendigt på en arbejdsplads for at kunne ånde i sit job. Det kan også være følelsen af stress eller mistrivsel på andre måder.

Hvis du på én eller anden måde oplever, at du har brug for at spare med én, så kan coaching være den helt rette løsning for dig! Coaching i stedet for terapi er en rigtig god måde til at arbejde med et konkret indsatsområde i sit arbejdsliv. ReView i Aarhus coacher både ledere og medarbejdere og har stor erfaring inden for området. Supervision eller metakognitiv terapi er også muligt her.

Så vær med til at bane vejen for en bedre arbejdsplads og dine kollegaers trivsel i fremtid. Find mere information her.