Overvejer du at lease din næste bil? Disse typer leasing kan du vælge

31 jul, 2018

Sponsoreret

Sponsoreret

Mange danskere vælger at lease deres biler fremfor at købe. Men hvilken type leasing skal du vælge, hvis du vil lease din næste bil? Få overblikket her.

Det kan være en dyr fornøjelse at købe ny bil. For de fleste kræver det både et stort lån til finansiering af bilens købspris, og så kommer der ofte en bred vifte af forvirrende udgifter til afgifter, forsikringer og vedligehold ved siden af.

Finder man i stedet den rigtige leasingtype, kan det til gengæld blive nemmere  og billigere at finde nyt køretøj.

Måske er det også derfor, at over hver tredje nye danske bil i det første halvår af 2018 er blevet leaset. I hvert fald er det en populær løsning blandt danskere, selvom antallet af leasede biler er dalet en smule sammenholdt med samme periode for 2017. Det bekymrer dog ikke Gunni Mikkelsen, der er direktør hos De Danske Bilimportører.

-Årsagen til faldet i leasede biler er uden tvivl de ændrede vilkår for leasing, der kom med efterårets politiske aftale om bilafgifterne, hvor der dels kom en lettelse i registreringsafgiften, men også en stramning af reglerne for leasing, siger hun til sin egen brancheorganisation.

-Dog ser vi, at leasing igen begynder at stige fordi det alt andet lige er en attraktiv anskaffelsesform for mange – både for private forbrugere og virksomhederne, siger Gunni Mikkelsen.

Overvejer du at lease din næste bil, bør du være opmærksom på, hvilken type leasing der matcher dine behov. Du kan nemlig vælge erhvervsleasing, privatleasing eller splitleasing, som også kaldes flexleasing.

Alle tre leasingformer har hver deres fordele, så det anbefales at sætte sig godt ind i mulighederne eller få vejledning, hvis du ønsker leasing af bil.

Related Posts

Sådan bygger du din egen terrasse

Sådan bygger du din egen terrasse

En terrasse er mange boligejeres store drøm, og måske behøver det ikke at blive ved drømmen. Det er faktisk ret simpelt at bygge sin egen terrasse. Du skal blot følge nogle få enkle trin, og så kan du snart nyde solen på din egen private terrasse.   Træ eller...

Klæd dit barn ud på bedste vis

Klæd dit barn ud på bedste vis

For mange børn er det en fest, når det er tid til at klæde sig ud. Det er sjovt at blive til en anden specielt, hvis kostumet er fuldendt ned til den mindste detalje. Ikke nok med at dit barn kan gå stolt afsted til enten fastelavn, halloween eller en udklædningsfest,...

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...