Sikker overdragelse af din bolig

Sponsoreret

En el rapport er en god idé at få udarbejdet i forbindelse med salg af din bolig. Hermed slipper du for uforudsete regninger i op til 10 år efter overdragelsen, hvis der skulle dukke skjulte fejl og skader op.

Kvalitetssyn

Mk Consult byg har over 20 års erfaring, så der er garanti for, at der bliver udført et kvalitetsarbejde, når du skal have foretaget et syn af din bolig ved flytning. Over årene er det blevet til et væld af besøg i forskellige boliger, hvor der både er blevet udarbejdet tilstands- og el rapporter. Rapporterne er bevis for, at boligen har gennemgået et grundigt syn, og der står noteret, hvilken stand de elektriske installationers tilstand er i. En el rapport er siden 2012 blevet et krav ved overdragelsen af en bolig, da dårlige tilstande tidligere har været skyld i brande. Det vil altså sige, at det ikke længere er nok med en tilstandsrapport, men at begge rapporter skal indgå.

Din sikkerhed

En el rapport består af et nøjsomt eftersyn, hvor der skal være tjek på al elektricitet i boligen. Heri indgår syn blandt andet på el-tavle, lavvoltsinstallationer, fejlstrømsafbryder og alle synlige elinstallationer. Selve el rapporten er gældende i 12 måneder efter synet, så tilstanden løbende kan blive tjekket, hvis salget skulle trække ud. Indenfor de 12 måneder kan du sammen med tilstandsrapporten få tegnet en ejerskifteforsikring, såfremt boligen sælges. De forskellige rapporter er altså din sikkerhed mod udgifter, hvis der skulle dukke skjulte fejl og mangler op efter overdragelsen.