Teledoktoren reparerer alle dele på din telefon

15 okt, 2018

Sponsoreret

Sponsoreret

Uanset hvad problemet med din telefon er, så tilbyder Teledoktoren reparation af din mobil til en billig pris og med hurtig service.

Der er særligt tre områder, hvor telefoner ofte står af, særligt når det handler om iPhones.

Ny knap

De fleste smartphones har få knapper, hvilket betyder at de bruges ofte. Teledoktoren udskifter nemt og billigt homeknappen på iPhone eller det tilsvarende på andre telefoner samt tænd/sluk knap, der især er de knapper, der kan gå i stykker på grund af flittigt brug.

Udskiftning af skærm

Alle smartphones har en stor skærm, og den kan let blive knust. Når det sker er det vigtigt at få det fikset, da telefonen nærmest kan blive helt ubrugelig, hvis der er sket for meget skade på skærmen. Her kan Teledoktoren tilbyde et billigt alternativ til at købe en helt ny telefon. De har specialiseret sig i at udskifte din skærm samt tilføje panserglas for at gøre din telefon mere robust og derved minimere risikoen for en knust skærm.

Nyt batteri

Mange smartphones er nærmest tændt hele tiden, og derfor bruges batteriet meget. Det er pointen, at en telefon kan holde strøm, men ved slid kan batteriet blive sløvt og telefonen kan ikke holde strøm i længere tid. Derfor tilbyder Teledoktoren batteriudskiftning, så du kan forlænge din mobils levetid.

Hvis du har brug for mobil reparation i Aarhus, så kan du kigge forbi butikken, og der er også en i Randers. De har walk in service, og det betyder, at du ikke behøver at bestille tid, du kan bare komme forbi, og så sørger deres teknikere for, at din telefon bliver repareret, så du hurtigt kan få den igen. Desuden har de to års garanti på alle reparationer og udskiftninger.

Related Posts

Sådan bygger du din egen terrasse

Sådan bygger du din egen terrasse

En terrasse er mange boligejeres store drøm, og måske behøver det ikke at blive ved drømmen. Det er faktisk ret simpelt at bygge sin egen terrasse. Du skal blot følge nogle få enkle trin, og så kan du snart nyde solen på din egen private terrasse.   Træ eller...

Klæd dit barn ud på bedste vis

Klæd dit barn ud på bedste vis

For mange børn er det en fest, når det er tid til at klæde sig ud. Det er sjovt at blive til en anden specielt, hvis kostumet er fuldendt ned til den mindste detalje. Ikke nok med at dit barn kan gå stolt afsted til enten fastelavn, halloween eller en udklædningsfest,...

Har du brug for læsebriller?

Har du brug for læsebriller?

Er det blevet sværere at læse det med småt? Så er det måske på tide at anskaffe dig et par læsebriller! Når vi bliver ældre, bliver vores øjne mindre fleksible, og det sker hurtigere for nogle af os end andre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for...