Trænger virksomheden til nye maskiner?

Sponsoreret

Sigma Process Engineering producerer højteknologiske maskiner, der kan optimere både transport og blanding af pulverprodukter til alle de største industrier.

Transport, håndtering og blanding af pulverprodukter i fødevareindustrien, medicinalindustrien, kosmetikindustrien og den kemiske og tekniske industri. Alt det kan Sigma Danmark, der er en virksomhed uden for Kolding, klare. De producerer højteknologiske maskiner og forarbejdningsanlæg med temperaturregulering og veje- og doseringssystemer. Sigma har stor erfaring med håndtering og blanding af viskose- og lavviskoseprodukter, og så producerer de maskiner til alle de store industrier.

Siden 1970 har Sigma arbejdet med produktion af højteknologiske maskiner, og de har derfor bred erfaring indenfor design, fremstilling, levering og service, når det handler om forarbejdning og blandeteknologi. Sigma vil gerne betragtes som en konkurrencedygtig sparringspartner, sådan at de sammen med dig kan være med til at sikre dine kunder hurtig leveringstid og økonomisk besparelse. Sigmas “just-in-time”-system er nemlig udviklet for at kunden altid får den kvalitet, pris og leveringstid, som der er blevet lovet. Sigma har efterhånden opbygget et solidt netværksarbejde, der rummer et professionelt team af underleverandører.

Sigma har altid haft et stort fokus på udvikling. De forsker også i dispergering og homogenisering for at finde ud af, hvordan en proces kan forløbe med mindre strømforbrug og oparbejdning, som er det, der i sidste ende giver højere kvalitet.