Udfordr dig selv og kom helt til tops med et sus i maven i Havreholm Klatrepark

Sponsoreret

Er du til højder, forhindringer eller bare til sjov og spas? Så er det i Havreholm Klatrepark, du og din familie, dine kollegaer eller venner skal tilbringe jeres næste søndagstur. Her er der forhindringer for både voksne og børn, og sikkerheden den er helt i top!

Trænger du til at få humøret helt i top eller bare til at komme til tops og mærke, at træerne står i fuldt flor? Eller trænger du til at træde et skridt ud af storbyens larmende trafik og prøve noget andet. Så er det i Havreholm Klatrepark, du skal bevæge dig hen. Her er du garanteret godt humør og sjove timer, og der er klatrebaner for alle. Så hvis du vil udfordre din balance, svæve i trapez, balancere på klodser eller bare kan lide, at det hele gynger lidt. Så tag da et smut ud og klatre i København.

Med et nyt sikkerhedssystem fra 2017 er sikkerheden i Havreholm Klatrepark helt i top. Alle får udleveret klatresele og hjelm og gennemgår 20 minutters instruktion på en prøvebane, før man får lov til at gå ud på banerne. Hver bane igennem er der en sikkerhedswire, man er hægtet på fra starten af og hele vejen igennem.

Så hvad venter I egentlig på? Træerne springer ud lige nu, så du skal da ud og klatre i dem i Havreholm klatrepark.